Veckan började sådär och det rätta flytet fanns inte med oss i måndags. Nya tag idag då vi får se en match i min kära hemstad när Häcken tar emot Jönköpings Södra som får åka på besök. Häcken som gått dåligt i allsvenskan är nu tillbaks på vinnarbanan efter en viktig bortaseger mot Falkenberg senast medan Jönköping fortsätter att imponera och framförallt vara svårslagna. Ännu en viktig match på Hisingen och man är nästan tvungna till att vinna. Jag vet den rätta mannen som spelar en avgörande roll idag. Häng med!

  • Match: BK Häcken – Jönköpings Södra
  • Spel: Guerreiro Paulinho mål i matchen
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 18.30

häckenjönköping

Som ni ser ovan så väljer jag ett annorlunda lir och väljer att gå på en målskyttelina som i mina ögon ser riktigt bra ut. Häcken kommer från en stark prestation senast då man enkelt avfärdade Falkenberg trots bortaplan och ett underlag som inte passar en bäst. Mannen som återigen stod i fokus var Paulinho som bara fortsätter att leverera i den gulsvarta tröjan, och denna gången blev det två fullträffar. Näst senast mötte man AIK och även där lyckades han pricka in två baljor. Formen är stekhet trots en skadeperiod och jag ser absolut ingenting som ska tala emot.

Jönköping kommer till Bravida Arena som underdogs, likt många andra matcher, vilket man gillar då det faktiskt gått förvånansvärt bra. Man är nykomlingar och flertalet experter tippade bottenstrid, men så ser det inte ut att bli. Man spelar kompakt och ställer om och där får Häcken se upp rejält! Ens låga försvarsspel kommer dock medföra att Häcken kommer få styra och ställa och på det snabba konstgräset kommer man i mina ögon få det svårt att hänga med. Med en stekhet Paulinho som både tar fasta situationer samt är delaktig till 100% i offensiven, har jag svårt att se att man lyckas hålla nätet tomt från denna kvalité spelaren. Jag lirar utan att tveka!

Häcken är på gång och Jönköping på hemmaplan är en perfekt motståndare då man behöver poäng. Paulinho har visat en grym form och i den senaste sex målen man gjort, är fyra signerade av denna man. Jag tror att det håller i sig och lirar Paulinho att göra mål i matchen till en insats på strax över medel!