Nyårsfesten närmar sig och slantarna rullade även in igår. United är obesegrade på dom fem senaste och Birmingham ska väl inte kunna ställa till det? Häng med.

Birmingham – Manchester United
Mitt tips: United -1 (Asian)
Insats: 5/10
Odds: 1.90 Pinnacle
Spelstopp: 2010-12-28 21:00

Birmingham förlorade senast borta mot Wolves med uddamålet. Laget har väl inte direkt bjudit på något övertygande spel senaste tiden och man har också 1-3-1 på dom fem senaste. Hemma denna säsong har man väl inte direkt skrämt ihjäl något heller med 3-4-1. I tabellen ligger man på en sjuttonde plats.

United vann hemma senast med 2-0 mot Sunderland, man vann utan att just ta i och man sparade en del på krutet. Man är fortsatt obesegrade och just nu ser man svårstoppade ut. Endast en vinst på resande fot denna säsong med 1-6-0, något som kommer att förbättras ikväll. Tabellen leder man två poäng före Arsenal men med en match mindre spelad, vilket innebär att vid vinst ikväll har man chans att dra ifrån ytterligare något man gärna gör för att kunna fokusera på CL.

Birmingham saknar McFadden.
United får klara sig utan O’Shea, Scholes och Valencia.

Inget snack om saken, United är favoriter och jag tror inte Birmingham kommer att ha mycket att säga till om ikväll, United -1 testas.

Lycka till.