Jag skrev tidigare om tryck på Mestalla, men San Mamés kommer nog vara snäppet vassare ikväll. Bilbao har ett 1-2 underläge att vända på och här går jag på ett målskyttespel som känns riktigt bra!

  • Match: Bilbao – Sporting
  • Spel: Llorente gör mål
  • Odds: 1.90 @ unibet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 21:05

Fernando Llorente vilades 60 min i förra ligamatchen mot Racing, och givetvis hade tränare Bielsa den här matchen i skallen när han utförde det draget. Så länge han inte bryter ett ben så kommer han garanterat finnas på planen vid avspark.

Kommer Fernando Llorente frälsa idag?

Bilbao hemma på San Mamés innebär ett högt tempo och man kommer att storma fram längs kanterna genom Muniain och Susaeta. När dessa spelare tagit sig förbi sin försvarare så finns 1.95cm Llorente inne i boxen redo att hugga likt en kobra.

17 mål har det blivit denna säsong för Llorente i ligan, och detta trots att han missat en del matcher pga skada. Även i Europa League har han stått för en del mål och det är ingen tvekan om att han är Bilbaos främsta vapen i jakt på mål.


Tänkte först spela Bilbao över 1,5 mål, men oddset kring 1.50 blev jag inte alls sugen på. Då tänkte jag istället att om Bilbao gör två mål så kommer garanterat ett vara från Llorentes fötter/panna. Han kommer få sina chanser att hänga ikväll!

Testar även en del andra målskyttespel:

Llorente gör mål med huvudet – 4.00 @ unibet – 0.5/10 units

Llorente gör två mål eller fler – 5.00 @ unibet – 0.5/10 units

Erkänt stark både i kroppen och på huvudet, kommer ett perfekt inlägg så skallar han in bollen.

Muniain gör mål – 3.50 @ unibet – 0.5/10 units

Muniain har faktiskt gjort fler mål i EL än i ligan och är en stor artist på planen!

/e@sy