Returmöten i Europa League ikväll och det mest intressanta mötet spelas på San Mames mellan Athletic Bilbao och Manchester United. Bilbao har 3-2 att gå på från första mötet där man faktiskt spelade ut United på Old Trafford. Har hittat ett spel som jag tror väldigt mycket på här, läs mer!

  • Match: Bilbao – Man. United
  • Spel: Bilbao (draw no bet)
  • Odds: 2.00 @ bet24
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 19:00

Bilbao stod för en riktigt bra match på Old Trafford och spelade faktiskt ut United stora delar av matchen och hade 55% bollinnehav, ruskigt imponerande! Siffrorna slutade vid 2-3 till Bilbao men borde faktiskt varit större med tanke på vilka chanser man brände, man hade 20 (!) avslut mot mål. Llorente var precis så bra som man förväntade sig och han fick även knoppa in 1-1 bollen strax före halvtid. I helgens ligamatch mot Osasuna valde man att vila många av lagets viktiga spelare just pga denna match. Spelare som Martinez, Ander Herrera och Llorente fick lite vila trots att de två sistnämnda hoppade in efter paus. Fanns tidigare i veckan rapporter om att Llorente inte skulle kunna spela idag, men han är alltså med i truppen och kommer garanterat finnas med från start idag.

Skadeläget ser otroligt bra ut och man har alla viktiga spelare tillgängliga. Amorebieta är även tillbaka från avstängning.

Vanlig syn på San Mamés

Manchester United såg otroligt bleka ut i första mötet på Old Trafford och slog bort väldigt många passningar som Bilbao kontrade på. Nu har man alltså kniven mot strupen och måste göra minst två mål på San Mames för att ta sig vidare. Eftersom jag inte tror det finns en chans att Bilbao går mållösa så innebär det att United måste stänka dit tre baljor, något jag inte tror man fixar. Man var i helgen ut mot W.B.A i ligan och vann med komfortabla 2-0 efter två mål av Rooney. Alla tunga namn fanns med på planen där och man vilade inte spelare som Bilbao gjort.

Till kvällens match får man klara sig utan Nani och Phil Jones som inte rest med laget till Spanien, sen finns det en del andra spelare som är långtidsskadade.


Det finns inget lag i världen som åker till San Mames just nu och bara hämtar hem en storseger. Det kommer koka som aldrig förr på läktarplats och det kommer vara ett stort hav av vit/röd klädda supportrar. Bilbao är inget lag som kommer backa hem från start och bevaka sin ledning från första mötet, utan här finns det bara en växel inför den fanatiska hemmapubliken, detta grejar man!

Testar även tre målskyttspel i matchen:

Llorente -  2.50 – Unibet – 2/10 units

Muniain – 4.30 – Unibet – 1/10 units

Rooney – 2.40 – Unibet – 1/10 units

Draw no bet innebär att det är insatsen tillbaka om det skulle sluta oavgjort, mycket fint odds som bet24 erbjuder!

/e@sy