Båda lagen har haft problem med sitt spel under året och även om Karlsruher ligger bättre till i tabellen har man inte varit allt för mycket bättre än dagens motståndare senaste tiden. Karlsruher gjorde dock en riktigt bra insats i senaste matchen och kan man ta med sig det till denna match kan man ta hem vinsten.

Match: Bielefeld – Karlsruher
Spel: Karlsruher 0
Odds: 1.93 @ Bet365
Insats: 4/10 units
Spelstopp: 12/4 13:00

Bielefeld fortsätter att prestera dåligt och har det fortsatt tungt i botten på tabellen, i senaste matchen hade man inte mycket att sätta emot tabellettan Köln och förlorade med 2-0 borta. I tabellen ligger man nästsist och det mesta talar för att laget kommer att halka ner efter denna säsong. 0-2-3 på dom 5 senaste och hemma denna säsong har man spelat 4-5-6 med 19/23 i mål och det kan ju dom flesta förstå att man inte kommer långt med en sådan hemmarad. Saknas i denna match gör Riemer, Heitholter, Petersch och Hornig.

Karlsruher SC - Arminia Bielefeld-2013

Karlsruher ligger betydligt bättre till än dagens motståndare och återfinns i tabellen på en 6:e plats endast 6 poäng efter 3:e platsen som just nu innehas av Fürth efter fredagens matcher. Hade man spelat bättre än man gjort hade man säkerligen legat bättre till i tabellen, 1-2-2 på dom 5 senaste och vinsten kom i senaste matchen borta mot 1860 München då man vann med 3-0. Jag tror inte att man kommer att avancera särskilt mycket mer i tabellen då man inte presterat allt för stabilt i dom senaste omgångarna. Frågetecken finns på Micanski, borta är Schuster.

En ganska jämn match på förhand sett till tidigare möten mellan lagen, odds och senaste prestationer. Bielefeld borde ju ha den största motivationen då lagets överlevnad i Bundesliga 2 står på spel, dock tror jag att uppförsbacken är alldeles för stor för att man ska kunna överkomma den på den korta tid som är kvar. Karlsruher får ses som det stabilare laget för dagen trots att man egentligen inte har uppträtt särskilt mycket bättre än Bielefeld, hoppet för Karlsruher får ställas till senaste prestationen mot 1860 München. Kan Karlsruher komma i närheten av hur man spelade i senaste matchen tror jag faktiskt att man vinner denna match, dock ligger delad pott runt hörnet och lurar och jag garderar det oavgjorda med att spela Karlsruher 0 i denna match.