Topplaget Bielefeld ska här ta sig an bottenlaget Darmstadt. Bielefeld har en fantastisk form för dagen och är nästan omöjliga att slå vilket gör att jag väljer att spela dem här.


Bielefeld – Darmstadt

Spel: Bielefeld -1 (Asian handicap)
Odds: 1.96 @ Pinnacle
Insats: 8/10
Spelstopp: 14.00

Bielefeld har en ruskigt bra form för dagen då man har 10 raka utan förlust varav 7 av dessa har slutat med seger! Man ligger delat etta i tabellen vilket innebär direktuppflyttning och har 3 poäng ned till kvalplatsen så matcherna är otroligt viktiga för laget nu som absolut inte har råd att tappa några poäng. Man är trygga på sin hemmaplan där man har 10-4-1 som resultatrad och fina 27-9 i målskillnad. 7 av dessa 10 segrarna är vunna med 2 mål eller fler vilket talar för mitt spel här. Man ska inte göra några misstag här utan man ska nästan pliktmässigt vinna en match som denna om man ska ha med uppflyttningen att göra!

Man möter Darmstadt som ligger precis ovanför kvalstrecket. De har 2-1-2 som formrad och värt att nämna är att segrarna är tagna mot formsvaga Osnabrück och bottenkollegan Stuttgarter II. Förlusterna är mot Halle och Hedenheim som båda ligger på övre halvan av tabellen och den oavgjorda matchen är mot Rostock som ligger ett par placeringar ovanför Darmstadt. Nu möter man tuffast möjliga motstånd i topplaget Bielefeld som jagar uppflyttningsplatserna! Jag tror man får en jobbig match här där man minst sagt måste försöka kriga till sig en poäng…

Skytteligaledaren Fabian Klos fortsätter göra mål för sitt Bielefeld här!

Bielefeld får fortsatt klara sig utan Riemer som är skadad.
Darmstadt får klara sig utan Martini här som är skadad.

Bielefeld har en fantastiskt bra form och är oerhört tunga att möta. Man har vunnit de två senaste mötena med Darmstadt och jag tror man vinner även denna matchen!