Tredje omgången i Masters turneringen i Miami hägrar och Nadal/Granollers går in för att möta det indiska paret Bhupati/Bopanna som är rankad sjua i världen för tillfället. Nadal spelade förra veckan med Marc Lopez i dubbeln i Indian Wells och dom spelade verkligen bra dubbeltennis, dom vann hela turneringen och med Nadal’s returspel så spelar det inte så stor roll vem som står brevid han när dom ska spela dubbel, men Granollers är en bra dubbelspelare så det gör ju bara allting bättre. Bhupati/Bopanna har inte övertygat i Mars månad, dom åkte ut direkt i Indian Wells emot Benneteau/Tsonga i raka set och dom har svårt att möta singelspelare med bra returspel. Jag ser en klar matchvinnare och jag maxspelar.

  • Matchen: Bhupati/Bopanna – Nadal/Granollers
  • Liga: ATP Masters Miami
  • Speltips: Nadal/Granollers att vinna matchen
  • Odds: 1.65 @ Unibet
  • Units: 10/10
  • Spelstopp: 19.00

Bhupati/Bopanna från Indien har spelat tillsammans väldigt länge och kan dubbelspelet utantill men dom presterar ”aldrig” emot toppspelarna och det gör att dom inte har en högre rankning än sjua i världen som dom är just nu. Dom har helt okej servar och bra volleyspel, det är returspelet som sviktar och det måste funka för att dom ska ens kunna hota Nadal/Granollers idag. Dom spelade i Indian Wells förra veckan och fick respass direkt emot Benneteu/Tsonga, två stycken singelspelare med bra returer och då får dom problem. Dom vann i första omgången emot Melzer/Murray vilket dom ska göra då dom är såpass mycket bättre än dom.

Nadal/Granollers från Spanien gjorde sin första match i karriären tillsammans förra matchen emot Cilic/Karlovic, två stycken servekanoner som vart brutna 4 gånger och hade hela 12 breakbollar emot sig vilket är enormt mycket för två stycken servekanoner som knappt blir brutna då dom spelar singel. Nadal besitter enorma kvalitéer i returspelet vilket sätter en enorm press på servaren och det vet dom om vilket kan leda till enkla misstag. Granollers är en bra dubbelspelare med en bra serve och en bra volley men han har också tagit klivet fram i singelspelet och bättrat på sitt grundspel och sina returer.
Jag tror att Nadal/Granollers kommer att vinna denna matchen ganska så enkelt och jag skulle bli mäkta förvånad om Bhupati/Bopanna kan hota Nadal/Granollers.
Lycka till!
/Lidde