Får bli en liten snabb rek detta då matchen börjar om en timme i skrivande stund. Här tycker jag det är klar fördel för ena laget och testar ett asian handicap spel!

  • Match: Betis – Racing
  • Spel: Betis -1 (asian handicap)
  • Odds: 1.84 @ ladbrokes
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 19:45

Betis gjorde en riktigt bra match mot Espanyol senast och hade alla tre poängen i sin hand tills det återstod en minut. Då klev sista-minuten mannen nummer ett in i handlingen och kvitterade, dvs Walter Pandiani. Innan det var man svaga på bortagräs mot Vallecano, men det tror jag har att göra med att man hade en riktig urladdning mot Real Madrid innan den matchen. På hemmaplan ska man kunna avfärda Racing enkelt tycker jag.

Saknas idag gör Pereira, Hurtado, Ustaritz och Mario. Inga nya avbräck med andra ord.

Racing är fullkomligt urusla just nu och jag kan inte se hur man ska greja nytt kontrakt i primera division. Fyra raka förluster med sig in till kvällens match och det har samtliga varit väldigt klara förluster. Den nya tränaren har inte direkt fått någon smakstart och det kände man även direkt att tränarbytet inte skulle ge någon effekt. Spelarmaterialet är inte mycket att hänga i julgranen och då är det även svårt att vinna matcher i världens bästa liga.

Saknas idag gör Gonzalez som är avstängd, däremot kommer Papa Diop till spel efter att spanska förbundet hävt hans avstängning.


Racing är helt enkelt för dåliga för att kunna ta poäng här, jag tror att Betis rinner iväg till en bekväm seger med ett par bollars marginal. Raka ettan finns annars till 1.60 att spela hos ladbrokes, men jag väljer asian. Blir det en uddamålsvinst för Betis återbetalas insatsen.

/e@sy