Efter gårdagens usla resultat så ger jag mig bara på en match i dagens spanska cup. Det är Betis som tar emot Lleida hemma på Benito Villamarin och kikar vi till truppen hos hemmalaget så verkar det som tränare Garrido gärna tar en övertygande seger här.

  • Match: Betis – Lleida
  • Spel: Betis över 2,5 mål
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 19:30

Real Betis går otroligt tungt i ligan och tränarbytet gav inte omedelbar effekt då man föll mot Real Sociedad i förra ligaomgången med hela 5-1. Men man är vidare i Europa League och om man även skulle avancera i cupen så skulle det givetvis vara ett litet plåster på det stora såret. Tränare Garrido ligger redan på minussidan hos fansen och skulle det blir respass ur Copa del Rey vill jag inte ens föreställa mig vilket liv det skulle bli. Därför gör han bäst i att vinna den här matchen, och det märks även att det är hans plan när vi ser till matchtruppen. På det offensiva planet så har vi namnen Verdú, Juanfran, Vadillo, Rubén Castro, Jorge Molina och Chuli. Nu får två av dessa spelare börja på bänken men vi kan slå fast att det blir en bra offensiv hur man än vrider och vänder på det.

Hos hemmalaget stryker vi idag Nosa, Perquis, Braian Rodríguez och Xavi Torres som alla går skadade.

betis1

Lleida ligger med i främre träffen av grupp 3 i segunda B och har en riktigt bra form i ligan för tillfället, man har faktiskt plockat poäng i tio raka matcher. Men nu är det betydligt tuffare motstånd och även fast första mötet mot Betis slutade med en uddamålsförlust så var jag inte särskilt imponerad av laget. Nu fick man förvisso förstakeepern Torres utvisad redan efter fem minuter, men det är stor klasskillnad mellan dessa lag även 11 mot 11. Dessutom kan inte Lleida åka till den här matchen och backa hem, man måste in med minst två mål för att ta sig vidare. Om man då blottar sig bakåt så tror jag knappast att hemmalaget kommer vara sena att utnyttja detta.

Målvakt Pau Torres är avstängd efter det röda kortet, något som inte är bra för bortalaget med tanke på tavlan andrakeepern Perales stod för senast. I övrigt har man inga större problem i truppen.


Med den trupp som Garrido valt ut så märks det att han tar detta på fullaste allvar och inför hemmafansen vill nog laget ta en storseger nu. Nu tror jag inte att både Molina och Castro kommer starta, men det är som sagt en riktigt bra offensiv oavsett. Bet365erbjuder 2,10 för tre hemmamål och det får sig en insats strax under medel.

Testar även mindre pengar på två andra målspel:

Betis över 3,5 mål – 4,00 @ bet365- 0,5/10 units

Betis över 4,5 mål – 9,00 @ bet365- 0,25/10 units

/e@sy