Kvällens sena match i primera division går mellan Betis och Bilbao, och här har jag hittat ett solklart målskyttespel. Personen i fråga har gjort åtta (!) mål på sina fyra senaste matcher och är verkligen stekhet för tillfället. Idag får vi ett odds på en bit över två gånger pengarna, det hugger vi direkt!

  • Match: Betis – Bilbao
  • Spel: Fernando Llorente gör mål
  • Odds: 2.45 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 22:00

Glöm Ronaldo, glöm Messi, glöm Falcao.. Fernando Llorente är spanska ligans absolut hetaste spelare för tillfället! Den väldige 27-åringen på 195cm är så mycket mer än bara en targetspelare som många tror. Han är ruskigt kvick för sin storlek och har riktigt fina fötter, sen är han även oslagbar i luftrummet när bollen böjs in från kanten. Han är en favoritspelare hos mig som garanterat kommer få spela EM senare i år, något annat skulle förvåna mig oerhört.

Senast Bilbao var ut på planen var det mot Mirandes i cupen, en match där jag bevakade Llorente lite extra, och det syns verkligen att han är otroligt spelsugen efter sitt lilla skadeuppehåll som han hade för en månad sedan. Han gjorde två mål i den matchen som slutade, målskörden hade lätt kunnat vara det dubbla om han hade haft en bättre utdelning och mindre egoistiska lagkamrater.

Han kommer få sina chanser idag, det får han alltid. Och fortsätter han visa samma fina form så ska vi kunna få se ett mål från Llorente. 2.45 som betsson betalar tycker jag är riktigt bra, spelas med medelinsats.

Kan inte heller låta bli att spela Llorente som minst tvåmålsskytt, 7.00 betalar betsson för detta, 1/10 units spelas.

/e@sy