Kvällens sena match hittar vi i Sevilla där hemmalaget Real Betis gästas av serieledande Barcelona. Givetvis blir det en svår nöt för hemmalaget att knäcka men helt chanslösa tror jag inte man är.

  • Match: Betis – Barcelona
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1.70 @ expekt
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 21:00

Real Betis parkerar på en 5:e plats just nu men har chans att kliva om Malaga om man lyckas ta poäng mot Barcelona. Laget blandar verkligen och ger där förlust mot Granada och Sevilla följdes upp med vinster mot självaste Real Madrid och Deportivo. Men vet inte alltid vart man har det här laget alltså men mål gör man och en hel del mål släpper man även in. På de sju hemmamatcher man spelat i ligan så har man faktiskt gjort mål i varje match samtidigt som defensiven varit riktigt bra på hemmagräs. Men att man ska hålla tätt mot Barcelona finns inte på kartan men jag tror som sagt man gör mål.

Fortfarande defensiva skador i Betis då man saknar Paulao, Perquis, Mario och Angel.

Startelva Betis:

Adrián, Chica, Chechu Dorado, Amaya, Nacho Pérez, Salva Sevilla, Cañas, Beñat, Campbell, Rubén Castro och Juan Carlos.

Messi är på jakt efter målrekordet.

Barcelona ånger på i toppen och är fortfarande obesegrade med 13 vinster och 1 kryss. Man har sett bra ut i ligan på slutet och uppvisningen mot Bilbao (5-1) senast var nog det bästa man presterat hittills denna säsong. Nu är det dock en svårare match på tapeten men med tanke på hur Betis försvar sett ut vissa matcher så tror jag att Barcelona stänker in en del mål här. Messi som klev av skadad mot Benfica finns med från start och räkna med att han är sugen på att näta för att få sitt målrekord.

Inga större problem i bortalaget som får tillbaka Messi, Dani Alves och Alexis Sanchez här.

Startelva Barcelona:

Valdés, Adriano, Piqué, Puyol, Jordi Alba, Xavi, Busquets, Cesc, Pedro, Messi och Iniesta.


Betis har en del offensiva spelare som jag tror kan komma att ställa till det för Barcelona här, och med en fanatisk hemmapublik i ryggen så tror jag man kommer göra mål. Samtidigt så har Barcelona haft en sjuk målform i ligan på slutet och jag tror inte man går mållösa. Så båda lagen gör mål känns som ett bra spel!

Testar även två sidospel i matchen:

Över 3,5 mål – 2,025 @ bet365 – 3/10 units

Över 4,5 mål – 3,30 @ bet365 – 1,5/10 units

/e@sy