Andra kval dagen av Indian Wells och vi spelar ännu en gång på Rublev däremot denna gången emot tysken Berrer.

  • Matchen : Berrer – Rublev
  • Liga: ATP Indian Wells Kval
  • Speltips : Rublev att vinna matchen
  • Odds : 1.93 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 23.00

Michael Berrer ifrån Tyskland är en spelare som inte har imponerat på mig hittills i år och speciellt inte på senaste tiden. Berrer åkte ut direkt i Bergamo emot Barrere vilket är väldigt svagt och sedan i Wroclaw emot Kolar vilket är helt enormt dåligt. Han fick en lätt första match emot Eyserric i Indian Wells men han imponerade inte, han släppte till hela 10 breakbollar emot en såpass svag spelare. Berrer har inte serven han en gång hade i tiden och hans grundslag har tappat väldigt mycket kraft och nu spelar han mest på topspin och söker sig fram på nät.

Andrey Rublev ifrån Ryssland vann som väntat igår emot Devvarman, hade han varit effektiv så hade han vunnit enkelt i två raka set men var nog lite problem att gå från inomhus turnering en dag till utomhus en dag. Han vann hela 46% av bollarna i Devvarmans serve game vilket är helt enormt bra. Rublev har som sagt väldigt bra grundslag som jag gick in på igår men han har också väldigt bra passerslag som kommer att bli viktiga idag emot Berrer, dock så sätter inte Berrer så mycket press på Rublev med sitt slag som han tar sig fram på nät på så han kommer att ha tid att slå in den som han vill.

Jag anser att Rublev ska vara favorit i denna matchen och att han ska vinna dom flesta dagarna i veckan trots många matcher på sistone.

Lycka till!

/Lidde