Michael Berrer besitter en hög grundkapacitet och idag möter han en spelare som inte är den bästa hardcourt spelaren.
  • Matchen : Berrer – Pella
  • Liga : ATP Indian Wells
  • Speltips : Berrer att vinna matchen
  • Odds : 1.99 @ Pinnacle Sports
  • Units : 2.5/5
  • Spelstopp : 20.00

 

Jag förstår inte riktigt det här oddset. Berrer har mycket större grundkapacitet på hardcourt och speciellt på ett snabbt underlag.

Michael Berrer ifrån Tyskland kvalar just nu in till Indian Wells Masters turnering och han började sin match emot en formstark Hajek lite sisådär, han vann visserligen första set i tiebreak men det var inte ett bra spelat set av han. Andra set så kom han igång lite mer, både servemässigt och returmässigt och lärde känna banan lite mer, 6-2 slutade andra set och bara två tappade bollar i sin serve i andra set. Berrer har en bra första serve som han gillar att dra utåt i banan för att sedan följa upp med en volley vid nät. Han har ett helt okej grundspel men jag tycker att han ska söka sig framåt nät så fort han har chansen för han har en väldigt bra volley.

Guido Pella ifrån Argentina kan jag inte påstå är en hardcourt spelare, han har visserligen en rätt snärtig första serve men han har egentligen inte ett riktigt bra hardcourt spel och han passar bättre på grus. Jag tycker att hans enkla vinst över Bogomolov är otroligt överskattad, Bogomolov är inte en bra spelare längre utan han är en ful fisk i vattnet som jag tror lägger sig rätt så ofta. Pella har en helt okej forehand och är rätt rörlig men jag tror inte att han har nog med vinnarslag för att kunna hota en Berrer.

Såhär är det, Berrer besitter mycket högre grundkapacitet än Pella på just hardcourt och får han ut det så vinner han.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba