En servekanon ställs här emot en spelare som skördar sina framgångar på gruset, jag ser framför mig en väldigt jämn match och utgången är osäker.

  • Matchen : Berlocq v Isner
  • Liga : Franska Öppna
  • Speltips : Över 42.0 games i matchen
  • Odds : 1.87 @ Pinnacle Sports
  • Units : 2.5/5
  • Spelstopp : 15.00

Carlos Berlocq ifrån Argentina är en spelare som skaffar sina största framgångar på gruset och i år så har han imponerat på mig där han var väldigt nära att slå Rafael Nadal (som är tidernas bästa grus spelare). Han har en bra serve som även är bra på gruset och han får gratis poäng på den eller så hamnar han oftast i övertag där han kan slå till med sin offensiv och få motståndaren att jobba på defensiven vilket kommer passa emot jätten John Isner. Berlocq spelar med väldigt mycket topspin, både på backhand och på sin forehand. Han var förra veckan och spelade i Nice där han förlorade emot Mathieu efter att ha varit totalt överlägsen i princip och den matchen var väldigt underlig. Men jag tror inte att han slappnar av lika mycket nu i Franska Öppna, inte en chans.

——–

Jätten John Isner ifrån Usa är en spelare som har två stycken vapen, sin enorma serve och sin forehand. Hans första serve är otroligt bra, han kan antingen dra den stenhårt eller så kan han dra den med en otroligt bra kick som får bollen att hoppa riktigt högt i luften och det ställer till det enormt för motståndarnas returer. Isner har en forehand som när den stämmer så är den riktigt bra, speciellt på grus där han får lite mer tid på sig att röra sig gigantiska kropp. Han är begränsad när det gäller att returnera bollen i spel och sätta upp ett spel så han vill hålla bollarna så korta som möjligt.

Isner är en spelare som älskar att spela tiebreaks, han måste ha spelat flest tiebreaks i år på touren vilket är rätt normalt för honom. Jag ser framför mig en match som kommer ”baseras” på servande och jag tror att båda kommer få det tufft att breaka den andra. Väljer dock ett medelspel då Isner har haft en halvdan form men jag tror på minst 4 set i denna matchen.

Lycka till!

/Lidde