Fjärde omgången av Australian Open och hemma hoppet Bernard Tomic ställs inför sin tuffaste uppgift hittills, Tomas Berdych.

  • Matchen : Berdych – Tomic
  • Liga : ATP Australian Open
  • Speltips : Över 37.5 games i matchen
  • Odds : 1.73 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 01.00

 

Tomas Berdych ifrån Tjeckien har imponerat här i uppstarten av Australian Open, tre raka vinster utan set förlust är imponerande minst sagt däremot så har han inte åkt på något riktigt prov än utan han har fått möta Falla, Melzer och Troicki, alla relativt behagliga spelare. Tomas brukar ha det svårt emot spelare som är bra på att få över bollen aggressivt och flakt och det är just det spelet som Tomic spelar, det kommer bli ett stort prov för Tomas att inte göra misstag ute i hörnen och tvinga Tomic till att spela det extra slaget. Berdych har en andra serve som Tomic ska kunna attackera samt att Tomas ofta har några dåliga game per match och där gäller det för Tomic att hugga om han ska ha en chans.

Bernard Tomic ifrån Australien har öppnat året bra, han har haft fokus på Australian Open och här har han fått bra matcher som gör han väl förberedd till den här matchen. Tomic har fått spela emot Kohlschreiber (som gjorde en riktigt bra match) där han vann med 3-1 i set och sedan emot Groth som vart som jag förutspådde i min rek i den matchen. Tomic har servat väldigt bra i inledningen av Australian Open och haft väldigt få breaks emot sig.

Dessa två herrar har möts två gånger tidigare i Slams och då har båda matcherna innehållit två stycken tiebreaks och 4 set, båda gångerna har det slutat över denna linan med marginal.

Lycka till!

/Lidde