Lopez gjorde ju sitt igår och reken var aldrig hotat. Nu riktar vi blickarna mot kvartsfinalerna och i skrivande stund så hittar jag endast ett spel som faller mig i smaken. Det är matchen mellan Berdych och Federer där jag tycker förutsättningarna är rätt goda för att det ska bli en hel del
gem.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Indian Wells
  • Match: Berdych – Federer
  • Spel: Över 21.5
  • Odds: 1.65 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00

Berdych vann över Rosol efter tre set och det såg stabilt ut och gjorde det som behövdes för att ta en kontrollerad seger. Imorgon mot Federer så kommer serven bli avgörande för honom, sitter inte den så har han inte jättemycket att hämta, jag har inte sett några tendenser till att den skulle vara dålig och på detta underlag så biter serven bra och blir svårt att returnera för Fed. De har mötts hela 18 gånger och det är en hel drös med matcher där det har blivit 22 eller mer gem, jag tycker förutsättningarna är något bättre än tidigare i och med att Berdych har en högre nivå i bollandet och har svårt att se hur han det ska bli ett dubbelbreak.

Federer tog sig till final förra året och det är ju ingen omöjlighet att det sker igen. Även om han har krossat sina motståndare hittills så har det inte varit någon som man har förväntat sig hänga på, det har varit Schwartzman, Seppi och Sock, en orutinerad liga det där. Nu blir det desto svårare och det gäller att Federer har vaknat på rätt sida och har möjligheten att returnera tjeckens stora serve samt kunna försvara hans power-spel som jag tror är lättare sagt än gjort i dagsläget, samt den historiken de har så tycker jag att linan är något låg.

Båda håller serven och ingen omöjlighet till ett tiebreak, över 21.5 till 1.65 investerar jag mina pengar i.

@haegge1