Tredje omgången av Masters turneringen i Rom drar igång och nu börjar dom stora namnen komma igång på det vanliga röda gruset. Thomas Berdych ifrån Tjeckien var i final förra veckan emot Roger Federer där han var extremt nära att vinna men Federer visade varför han är världens bästa tennis spelare igenom tiderna. Han har en enorm form och är enormt stabil! Nicolas Almagro från Spanien är ”hatad” på touren, han visar noll respekt för motståndarna och nu när han har ganska dålig form så kommer Berdych gå för att ta ner han på jorden.

  • Matchen: Berdych – Almagro
  • Liga: ATP Masters Rom
  • Speltips: Berdych -2.5
  • Odds: 1.95 @ bwin
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 11.00

Thomas Berdych ifrån Tjeckien har visat att hans form är uppåtgående, han visade ett enormt spel i Madrid där han krossade sig fram och efter att ha ”bollat” in sig i första set emot Kubot igår så krossade han i andra set då han kände sig hemma på gruset igen. Han har fått till en ordentligt bra serve där han är otroligt svår bruten då han räddar sig ofta ur knepiga situationer med antingen sin enormt grymma forehand som har en sjuk topspin vilket passar detta underlaget men även sin serve som sagt som han kan få en massa lätta poäng via!

Nicolas Almagro från Spanien är en av spelarna som dom flesta spelarna på touren ogillar. Han har en attityd som är otroligt dryg och får han ett läge så smäller han bollen på motståndaren vilket hände Berdych förra året så detta kommer bli ett hat möte. Han är grus specialist men han har inte bra form just nu och visade det emot Querrey där han vart breakad två gånger vilket är svagt emot Querrey som inte är bra på gruset.

Jag tror att Berdych kommer gå ut stenhårt för att sätta press på Almagro och sedan kommer Berdych hårda slag ta ut Almagro och det kommer komma misstag.

Lycka till!

/Lidde