Richard Berankis är en framtidsman och han har börjat det här året rätt så bra, Reynolds har varit en medelmåtta rätt länge. Ser en väldigt klar vinnare.

  • Matchen : Berankis – Reynolds
  • Speltips : Berankis att vinna matchen
  • Odds : 1.55 @ Unibet
  • Units : 3.5/5
  • Spelstopp : 17.00

 

Richard Berankis ifrån Litauen är en framtidsman. Han är rankad 87:a i världen och efter i år tror jag att han kommer vara rankad top 50, kanske 40. Han har spelat 10 matcher i år, han har sammanlagt 23-4 i set på sina 9 senaste matcher varav 3 tappade set emot Andy Murray. Berankis spelar med mycket kraft, han har en enorm första serve där han får mycket gratis sen har han en forehand som han verkligen kan trycka till och sätta rejäl press på sin motståndare samt att han gör väldigt mycket vinnare med den. Han spelade sist emot Dennis Zivkovic där han förlorade första set efter uruselt spel men då höjde han sig oerhört mycket och släppte endast 3 games resten av matchen och fullständigt spelade ut honom.

Bobby Reynolds ifrån USA spelar på hemmaplan här i Delray Beach. Reynolds har varit lite av en medelmåtta på challenger touren i något år och att han nu ska ta sig an en framtidsman som har mycket mer talang och mer kapacitet så tror jag att han kommer få det enormt tufft. Reynolds är ingen stor servare och han brukar göra några mindre bra games i matchen, det brukar gå att kunna göra några dåliga game på Challenger touren men nu när man ska möta en ATP spelare så tror jag inte att man kan ha några dåliga game utan att bli straffad.

Jag tror att Berankis offensiv kommer att bli för mycket för Reynolds idag och jag tror inte att hemmaplan kan rädda honom.

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba