Julien Bennteau åker hem till Frankrike för att hitta grus formen och för att få vinna lite matcher innan Franska Öppna, nu möter han Ramirez Hidalgo som inte är nära hans tennis ”kunskap”.

  • Matchen : Benneteau – Ramirez Hidalgo
  • Liga : Challenger Bordeaux
  • Speltips : Benneteau att vinna matchen med 2-0 i set
  • Odds : 1.83 @ bet365
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 14.30

 

Julien Benneteau ifrån Frankrike är en stabil ATP spelare och det kommer han att vara trots att han är här i Frankrike för att spela en Challenger turnering istället för Masters turneringen i Rom. Han gör det mest troligtvis för att vara i Frankrike och ladda upp inför Franska Öppna som börjar i början av nästa månad och även för att få vinna lite matcher för att få tillbaka självförtroendet. Benneteau spelade igår emot Denis Kudla som är en knepig spelare, han gjorde ett halv risigt första set där han vann med 7-5 men körde sedan över Kudla i andra set med 6-2 och släppte endast 4 bollar i sin serve då. Den matchen gjorde honom gott och han lär vinna denna turneringen utan problem.

Ruben Ramirez Hidalgo ifrån Spanien är en spelare som trivs allra bäst på gruset, han kom till semifinal förra veckan i en Challenger turneringen i Frankrike där han dock förlorade med 6-4 6-1 emot Andreas Beck. Igår så mötte han Marc Gicquel som har haft ett helt makalöst dåligt år och då hade han problem utav bara den i egen serve. Tappade hela 29 bollar i egen serve trots att han vann i två raka set.

Jag ser framför mig att Benneteau kommer vara relativt dominant i denna matchen och styra och ställa och låta Ruben stå för misstagen, Ramirez verkade lite smått sliten sen förra veckan och nu får han mest troligtvis en fullsatt centre court emot sig också. Benneteau lär vinna i två raka set och bet365 är generösa och bjuder på ett för högt odds.

Lycka till!

/Lidde