Benneteau spelar på hemmaplan inför dom galna fransmännen och han möter förra årets komet Janowicz.

  • Matchen : Benneteau – Janowicz
  • Speltips : Benneteau att vinna matchen
  • Odds : 1.86 @ Pinnacle Sports
  • Units : 2.5/5
  • Spelstopp : 20.00

 

Julien Benneteau spelar idag på hemmaplan inför dom galna fransmännen med trummorna. Julien har imponerat på mig i år, han började med att spela riktigt bra i Sydney och sedan spelade han riktigt bra i Australian Open och sist men inte minst så kom han till final i förra veckans 500 turnering i Rotterdam. Benneteau har en bra första serve som han får rätt mycket gratis på sedan har han nog sina returer som sitt största vapen, han har väldigt bra returer och grundspel och nu är dom ännu bättre med hans form. Han gillar att spela flakt cross court med sin backhand och det sätter enorm press på motspelaren. Julien spelade i första omgången emot Lucas Pouille och imponerade knappast. Men första matchen är alltid svår från underlag till underlag och jag är rätt säker på att han har lyckats anpassa sig till det väldigt mycket snabbare underlaget här i Marseille.

Jerzey Janowicz ifrån Polen fick hela tennis världen i chock förra året då han kom till final i en Masters turnering efter att ha slagit ut t ex Murray. Janowicz har en stor serve där han får rätt mycket gratis men jag tycker inte att jag har sett så mycket av den sedan den där Masters turneringen. Han har även ett bra rörelse mönster för att vara en såpass stor spelare och rätt så bra returer men jag måste säga att jag inte har sett så mycket av den Janowicz vi fick se i Masters turneringen när han slog ut Murray.

Jag tycker inte att Janowicz har imponerat på mig alls i år, hans returer har varit totalt urusla och jag tror att om Julien servar okej så kommer han att vinna.

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba