Första omgången av Australian Open hägrar och jag har en väldigt klar vinnare i denna matchen.

  • Matchen – Benneteau v Dimitrov
  • Speltips – Dimitrov att vinna matchen
  • Odds – 1.65 @ Unibet
  • Units – 4/5
  • Spelstopp – 01.00

Jag tittade på Benneteaus match emot Kevin Anderson i Sydney och jag var riktigt imponerad i första set av honom. Han tappade endast två bollar i sin egen serve och hans returer var väldigt effektiva dock i andra set då svetten började rinna så vart han 3 klasser sämre. Han passar inte att spela långa matcher i värmen det såg man. Han har en bra första serve och ett helt okej grundspel men när han hamnar under press så blir det svårt då han inte har någon defensiv. Sedan så har han svårt att möta defensiva spelare.

Grigor Dimitrov aka mini Federer ifrån Bulgarien har startat året bättre än något annat. Han kom till final första veckan i Brisbane efter att ha vunnit över Bagdhatis (mycket starkt) och sedan vara väldigt nära att ta set av Murray. Dimitrov har utvecklats otroligt mycket efter att han gick med i den svenska tennis akademin som Norman och co har skapat. Dom har utvecklat hans serve enormt mycket tills i år och han är svårbreakad nu då hans första serve är extremt effektiv. Han har inte riktigt någon svaghet, han är otroligt allround, han kan verkligen allt. Det enda som talar emot den här mannen är att han är ung (92:a).

Jag tror att Dimitrov plockar denna matchen, Benneteau kanske tar ett set men inte matchen. Benneteau kommer inte orka med Dimitrov, varken hans offensiv eller defensiv.

Lycka till!

 

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba