Intressant match med många mål att vänta. Häng med.

Benfica – FC Twente
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.53 888Sport
Spelstopp: 2011-08-24 20:45

Benfica har ett riktigt bra läge här efter 2-2 i Holland och man är också stora favoriter till att gå vidare. Benfica är starka hemma både i ligaspelet och i Europaspel och det är inte många som rår på laget här hemma. Man är också farliga i anfallet och man är ett lag som gilla att ligga på offensivt vilket ger utdelning i dom flesta fall. 13-1-1 hemma på dom 15 senaste Europaspelen säger trots allt den hel del.

Twente går bra i ligan och har öppnat med segrar samt vunnit Super Cupen. Man är inget dåligt lag och man gjorde en bra match i första mötet mot Benfica. Man har visat att man klarar av att vinna borta i ligaspelet, när det kommer till Europaspel är det sämre då man bara vunnit 1 av dom senaste 6 bortamatcherna i Champions League.

Twentes bortafacit tillsammans med Benficas hemmafacit gör att detta blir ett enkelt val, jag har svårt att se hur Benfica skulle tappa detta hemma. Twente kommer att ha fullt upp med att värja sig ikväll och detta kommer nog att bli en intressant match med många mål. Ettan åker med på kupongen.

Lycka till.