Fullt ös i VM-kvalet ikväll och jag tycker mig ha hittat ett bra spel i matchen Belgien – Skottland. Hemmalaget ses som stora favoriter och jag tycker ett handikappspel är på sin plats här.

  • Match: Belgien – Skottland
  • Spel: Belgien -1, -1,5 (asian handicap)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 20:45

Belgien har imponerat i kvalet hittills och är obesegrade efter sina tre matcher. Man har vinster mot Wales (2-0) och Serbien (3-0) och sedan ett kryss mot gruppens andra starka lag Kroatien. Nu senast slog man alltså Serbien på bortagräs med hela 3-0 och det är ett resultat som verkligen imponerar. Serbien är ingen lätt nöt att knäcka och definitivt inte på bortagräs. Men det visar även på hur bra det här laget är i sina bästa stunder och det vimlar verkligen av kvalité här. Laget har endast släppt in ett mål i dessa kvalmatcher och det är inte så konstigt när man har spelare som Kompany (City) och Vermaelen (Arsenal) i mittlåset. Vidare uppåt i planen har man spelare som bland annat Witsel (Zenit) och Hazard (Chelsea), så Skottland får en hel del att göra idag vill jag lova.Har inte fått fram någon skadeinfo kring det belgiska landslaget men man har en riktigt bred trupp så det spelar heller ingen roll för mitt spel.

Eden Hazard i Belgien.

Skottland har inte börjat detta kval på ett lysande sätt och har två kryss och en förlust så här långt. Kryssen kom mot Serbien (0-0) och Makedonien (1-1) på hemmagräs och nu senast fick man stryk i derbyt mot Wales med 2-1. Det är på hemmaplan man tagit sina båda poäng och det är nog även där man kommer kriga till sig ett par till poäng i det här kvalet, men att man ska ta poäng på bortagräs mot Belgien tror jag inte en sekund på. Kikar vi till truppen så har man inte heller något fixstjärna i laget som kan göra något otroligt på egen hand för att sätta Skottland i förarsätet här. Kan inte heller tänka mig att vändningen senast är något som är positivt för skottarna, man hade alltså ledningen med endast 10 min kvar av matchen innan Bale vände på steken för sitt Wales, det var ändå ett laddat derby och kanske får vi se en del trötta skottar här.


Belgien är det klart bättre laget och jag tvivlar inte en sekund på att man vinner den här matchen. Med den offensiv man har så tycker jag man borde smälla in minst två baljor, samtidigt skulle jag bli oerhört förvånad om man släpper in ett mål med den defensiv man besitter.

Det här handikappspelet hos bet365 ger halva insatsen tillbaka om Belgien skulle vinna med uddamålet.

/e@sy