Belgien vann i fredags borta mot Makedonien med 2-0 och jag tror starkt på liknande siffror i den här matchen!


Belgien – Makedonien
Spel: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.78 @ Pinnacle
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.45

Lagen möttes som sagt i fredags och då vann Belgien med 2-0 på bortaplan. Belgien imponerade inte direkt men när man möter lite svagare motstånd så räcker det ofta att göra jobbet. Nu vänder man hem till Belgien för att åretigen möta Makedonien och inför sin hemmapublik lär man bjuda på bättre fotboll och jag tror på en underhållande match från Belgiens sida med mycket offensiv fotboll. Det är jämnt i gruppen och det kan mycket väl bli en målskillnadshistoria med Kroatien och då behöver man vinna matcher som denna med många mål. Kroatien och Belgien ligger delad etta på 13 poäng och man har 7 poäng ned till tvåan så vid seger här är man i stort sett klara för minst playoff!

Belgien har i mina ögon ett av Europas mest spännande lag med unga och riktigt duktiga spelare som Lukaku, Benteke, Kompany, Mertens, Miralles, Hazard, Verthongen och många fler. Målet med det här gruppspelet är givetvis att nå direktkvalplatsen till VM i Brasilien 2014. Man har gjort det riktigt bra hitills då man slagit Skottland hemma, kryssat mot Kroatien hemma och vunnit samtliga bortamatcher mot Serbien, Wales och nu senast Makedonien. Värt att nämna är att samtliga segrar är tagna med 2 mål eller fler vilket talar för mitt spel här!


Eden Hazard gjorde mål senast, dags ikväll igen?

Makedonien har haft det tuffare och inte helt oväntat är man i stort sett borta från striden om platserna till VM. Man har med sina mått mätta gjort det helt okej i kvalet då man slagit Serbien hemma, förlorat båda mötena mot Kroatien med uddamålet samt kryssat mot Skottland borta. Nu möter man dock gruppens bästa lag och i förra matchen blev det stryk med 0-2 på sin hemmaplan, jag tror knappast det går bättre på bortaplan… Belgien bör vinna det här tämligen enkelt! Makedonien har inte lag för att räcka till här helt enkelt…