Två grusspecialister ställs mot varandra där den ena är rejält underskattad.

  • Match: Aljaz Bedene – Horacio Zeballos
  • Speltips: Aljaz Bedene +4 games
  • Odds: 1,86 @ Pinnacle
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 18/2, 23.30

Aljaz Bedene krönte 2012 med en plats i Challenger-tourens motsvarighet till ATP-slutspelen. Detta uteslutande tack vare fantastiskt grusspel med bland annat tre CH-titlar och ytterligare ett par finaler. Han är i grunden en grusspelare men har bevisat på slutet att han även är att räkna med på snabbare underlag.

Bolagen sätter Zeballos som stor favorit dag p.g.a Bedenes kräftgång på slutet där han absolut inte gjort bort sig men har förlorat mot duktiga hardcourt-spelare typ Tipsarevic, Kevin Anderson och Becker. Absolut inget att skämmas över och när han nu äntligen får spela på sitt favoritunderlag – då blir han farligt för Zeballos.

Horacio Zeballos är en rutinerad grusräv som samlar största delen av sina poäng på CH-nivå. Han slog nyligen en skadeskjuten Nadal i Vina Del Mar, men gav upp öppningsrundan i Sao Paolo p,g,a en armbågsskada. Statusen på honom är alltså oviss.

Buenos Aires är knappast Zeballos favoritturnering heller. Han har spelat turneringen sedan 2005 och har bara lyckats vinna en enda match med större marginal än fyra games. Det var en kvalmatch för en herrans massas år sedan.

Fint värde på Bedene ikväll!