Det här ska bara Raonic ta i tre raka, han har verkligen tagit fram det bästa i hans spel så här långt och allt har i princip stämt. Becker har tråcklat sig igenom tuffa matcher mot Benneteau och Hewitt, en fyra setare respektive fem setare. Nu ska han alltså försöka störa Milos som är ohotad i sina matcher.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Australien Open
  • Match: Becker – Raonic
  • Spel: Raonic -2.5 set
  • Odds: 1.77 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:00 

Milos har gått obruten i två raka matcher och endast haft tre breakbollar emot sig. Det är riktigt imponerande samtidigt som hans serve är extremt bra nu, det blir svårt att stoppa kanadensaren när han är så här bra. Mot Marchenko var han exemplarisk med hela 91% första serve’s vinster, 30 ess och 48 vinnare på det. Det stämde precis lika bra mot Donald som för övrigt stod upp riktigt bra. Men Milos hade 89% första serve vinster, 44 vinnare och något lägre antal ess, endast 17 stycken. Hur som helst så var han inte direkt hotad och han är bättre än de flesta just nu.

Becker har endast plockat set i en match av tre och den var för fyra och ett halvt år sedan. Tysken håller inte samma nivå idag och en mer sliten Becker.

Inatt spelade han en 50/50 match om du frågar mig, två gamla lirare som känner varandra väl sedan innan. Och där lyckades såklart Becker att knyta ihop säcken i femte set, det var en underhållande match med många misstag och vidöppen match. Det är anmärkningsvärt att han förlorade med 6-2 och 6-1 i de två inledande seten. Så mycket fel kan han inte göra för då blir det en väldigt enkel match för Milos. Han kommer inte få lägen att kunna komma tillbaka så som i denna match och jag tror att det är stenkört för Becker.

När vi får -2.5 till 1.77 så tar jag den direkt!

Twitter: @haegge1