Andra omgången av Australian Open är här och tysken Benjamin Becker ställs emot forne världsettan Lleyton Hewitt och jag anser att tysken ska vara favorit i denna matchen.

  • Matchen : Becker – Hewitt
  • Liga : ATP Australian Open
  • Speltips : Becker att vinna matchen
  • Odds : 1.91 @ Nordicbet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 09.00

 

Benjamin Becker ifrån Tyskland går in för att möta Hewitt på centercourten imorgon kl 09 och jag anser att Becker ska vara favorit i denna matchen. Becker har spelat bra i början på detta året och att han har en vinst och två förluster på tre matcher är inte konstigt alls då han har förlorat emot Bolelli och Mayer som båda har öppnat året på ett bra sätt. Becker vann i första omgången emot Benneteau med 3-1 i set och han var den bättre spelaren, Benjamin tappade i runda svängar 25% av bollarna i sin serve vilket är starkt emot en såpass stark spelare som Benneteau. Benjamin är en svår spelare att möta för när det stämmer för han så är han otroligt farlig just för att han har en helt okej serve som han får gratis poäng på, aggressiva grundslag och en helt okej defensiv.

Lleyton Hewitt ifrån Australien är inte ens nära samma spelare som han var för massa år sedan, nu känns det bara som om att han spelar för att han tycker det är kul för han hör inte hemma i toppen längre. Jag såg delar av Hewitt’s första match emot Zhang och han försökte spela aggressivt bara att han har inget tryck och hade det inte varit för att Zhang vart stressad ute i hörnen och försökte avgöra direkt men då kom misstagen. Hewitt’s serve är hans svaghet numera, hans andra serve kommer Becker mest troligtvis att förstöra och jag tror att denna matchen kan bli väldigt jobbig för alla australiensare.

Jag ser framför mig en 3-1 vinst i set för Becker och Hewitt ska inte ha såpass stor chans som oddsen säger.

Lycka till!

/Lidde