Här hittar jag ett intressant spel som jag måste investera i, Becker har imponerat med sin enorma serve och Beck har i princip bara gjort det han ska göra för att ta sig vidare.

  • Matchen : Richard Becker v Andreas Beck
  • Liga : ITF Schweiz
  • Speltips : Över 21.5 games i matchen
  • Odds : 1.90 @ bet365
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 17.30

 

Richard Becker ifrån Tyskland är en spelare som har imponerat med sin otroliga serve, det här underlaget passar honom utmärkt då det är blixtsnabbt. Han är ingen stjärna på att returnera men han lever på sin serve och tar chanserna han får när det gäller returerna, för det är inte ofta Becker blir breakad. Han har spelat tre matcher hittills och då har han hunnit med att krossa Nielsen och vunnit komfortabelt emot Laaksonen vilket var imponerande, bara andra omgången som var tveksam där han fick gå till 3 set.

Andreas Beck ifrån Tyskland är en spelare som härjar på challenger touren för det mesta och gör det relativt bra men nu är han alltså och spelar en ITF i Schweiz då han kanske vill spara pengar istället för att flyga till Mexico t ex. Beck har inte imponerat någonstans här i veckan, har spelat otroligt dåligt och haft problem emot spelare han ska vinna enkelt mot. Han är ingen större stjärna på returnerings sidan utan vill helst att bollen ska komma in i spel och där kan han dominera.

Jag ser framför mig en lång match, kanske tom som deras match i Japan tidigare i år 7-6,7-6 Beck på liknande underlag.

Lycka till!

/Lidde