På det blixtsnabba underlaget i Sarajevo så får vi se två stycken formstarka servare som ställs emot varandra vilket talar för en sak, överspel.

  • Matchen : Beck – Brown
  • Liga : Challenger Sarajevo
  • Spel : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.83 @ bet365
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 12.00

 

Karol Beck ifrån Slovenien har imponerat på mig i veckan här i Sarajevo. Han har servat otroligt bra på det här blixtsnabba golvet och inte gett motståndaren något break i veckan. Han har en väldigt bra första serve, en snärtig som han kan antingen slica eller trycka lite mer på kraft. Karol är en spelare som även gillar att sticka fram på nät och spela med sin volley och den har fungerat väldigt bra i veckan. Han har haft väldigt tur med motståndet måste jag säga, den enda ”svåra” matchen var emot Menendez-MacEiras där han vann i avgörande set och det var nog pga av att han inte hade spelat på detta golvet förut och det syntes matchen igenom. Karol’s favorit underlag är just snabba banor inomhus och det är där han har lyckats bäst igenom åren, han är en riktigt stabil spelare inomhus på challenger nivån.

Dustin Brown ursprungligen ifrån Jamaica har bytt nationalitet till Tyskland. Han är en väldigt kapabel spelare i dubbel pga två saker, han har en gigantisk första serve och en bra volley vilket han även gillar att utnyttja i sitt singelspel. Dustin hade inte imponerat så jätte mycket på mig tills igår då han spelade riktigt bra och servade riktigt bra emot Korolev där han smällde in 25 ess och var riktigt bra i egen serve. Dustin är väldigt begränsad i sitt returspel och är lite av en all-in spelare som slår och sedan sticker på nät. Dustin’s bästa underlag är även det inomhus där han skaffar sig sina största framgånger.

Jag tror att vi kommer få se en väldigt serve inriktad match där det kommer bli väldigt svårt att breaka och linan känns lite låg.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba