Bayern ångar på och radar upp segrar för dagen och här ställs man mot Wolfsburg som minst sagt varit en besvikelse i år. Hur slutar detta tro?


Bayern München – Wolfsburg
Spel: Bayerna München -2 (Asian Handicap)
Odds: 2.02 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.00

Bayern München ångar på och ståtar nu med 7 raka segrar om man inkluderar inhemska cupen, supercupen och Champions League. Man är minst sagt i toppslag för dagen och i Bundesliga har man vunnit samtliga fyra matcher och har fina 14-2 i målskillnad! Segersiffrorna i matcherna har slutat med 3-0, 6-1, 3-1 och 2-0 så det mesta talar för att man återigen kommer vinna med stora segersiffror för motståndet är uselt i kvällens match. I förra matchen slog man topptippade Schalke 04 med 2-0 på deras hemmaplan och det var minst sagt ett styrkebesked av Bayern!


Bayern har alltid ett enormt stöd på sin hemmaplan!

Bayern har stor fördel av sin hemmaplan där man säsongs efter säsong är en maktfaktor och det är inte många lag som vänder hem med poäng härifrån. Wolfsburg har aldrig vunnit här och på de 16 senaste mötena på Bayerns hemmaplan har Bayern vunnit 15 stycken och Wolfsburg har lyckats spela oavgjort i en match. Stor fördel Bayern!

Wolfsburg som jag hade höga tankar om inför säsongen har störts enormt mycket av skador m.m. i sin trupp. Man har 1-2-1 som resultatrad på sina fyra inledande matcher och det märks tydligt att offensiven inte funkar hos laget samtidigt som defensiven stundtals är darrig även om den är Wolfsburgs främsta styrka. Man vann i premiären men sedan blev man totalt överkörda av Hannover som spelade sönder Wolfsburgs försvar och jag tror på ett liknande scenario ikväll. Efter den matchen har man gjort två usla insatser mot Augburg (0-0) och nu senast mot Greuther Fürth (1-1). Man har inte lyckats hitta något eget spel ännu och laget känns inte trygga i varandra. Så det mesta talar för att man kommer bli brutalt överkörda här av ett hårt pressande Bayern München som eldas på av sin hemmapublik!

Bayern München har fortsatt Gomez, Alaba och Contento på skadelistan. Ribery har börjat träna med laget igen och han bör finnas med i kvällens trupp.
Wolfsburg har betydligt större problem då man har 13 spelare på skadelistan! De spelare som saknas är Drewes, Cale, Kyrgiakos, Madlung, Russ, M. Schulze, Arnold, Hasani, Klich, Medojevic, Pilar, Polak och Helmes. Tungt för Wolfsburg!

Troliga startelvor:

Neuer – Lahm, Boateng, Dante, Badstuber – Luiz Gustavo, Javi Martinez – Robben, Kroos, Ribery – Pizarro

Benaglio – Fagner, Naldo, Pogatetz, Rodriguez – Kahlenberg, Knoche – Diego – Olic, Vieirinha – Dost