Bayern München ångar på rejält för dagen och krossar allt motstånd. Nu väntar formsvaga Schalke 04 som Bayern mer än gärna kör över!


Bayern München – Schalke 04
Spel: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.80 @
Insats: 8/10
Spelstopp: 18.30

Bayern går från klarhet till klarhet och imponerar ruskigt mycket för dagen. Man har inlett vårsäsongen på bästa möjliga sätt med 3 raka segrar av 3 möjliga och 7-0 i målskillnad. Först slog man Greuther Fürth på hemmaplan med 2-0 sedan bar det av för två bortamatcher mot först Stuttgart som man körde över med 2-0 och sedan Mainz som man krossade med 3-0. Riktigt imponerande resultat och nu för man äntligen spela på hemmaplan igen inför sina fanatiska hemmafans och då gör man inga misstag. Framförallt inte när en rival i Schalke 04 kommer på besök, då gör man inga misstag.

Schalke 04 har det jobbigt för dagen då laget har väldigt svårt att dra åt samma håll i 90 minuter. Man har inlett vårsäsongen tämligen uselt då man först hade stora bekymmer på sin hemmaplan när man mötte bortasvaga Hannover. Matchen slutade 5-4 till Schalke efter att Schalke satt segermålet på tilläggstid men det är aldrig godtagbart att släppa in 4 mål i en match på sin hemmaplan mot ett bortasvagt lag som Hannover. I matchen efter det mötte man Augsburg på en usel plan med stormvindar och den matchen slutade inte helt oväntat 0-0 med dessa förutsättningar men återigen gör Schalke ingen bra match. I lagets senaste match stod man för sämsta insatsen på länge då man tappade en 1-0 ledning till förlust mot jumbon Greuther Fürth som tog sin andra seger för seger i den matchen!

Det är inte bara formen som är usel för Schalke utan lagets spel på bortaplan är också uselt då man tillhör seriens sämsta bortalag den här säsongen med blott 9 inspelade poäng på 9 matcher. Nu ställs man mot giganterna Bayern på deras hemmaplan och där är det inte många lag som lyckas få med sig några poäng ifrån. Bayern har 7-2-1 som resultatrad och imponerande 26-6 i målskillnad och visar alltså toppform för dagen. Det borde bli en enkel seger för Bayern här!


Bayern har Mario Mandzukic i en helt sjuk målform för dagen. Han leder Bundesligas skytteliga med sina 14 mål och formen är minst sagt på topp med 5 mål på lagets 3 matcher nu under vårsäsongen.

Bayern München har krossat Schalke 04 i de två senaste matcherna på sin hemmaplan då man vann förra året med 2-0 och året innan det slog man dem med 4-1. Värt att nämna är att lagen möttes för en månad sedan i en träningsmatch på Bayerns hemmaplan och då vann Bayern med 5-0!

Bayern har inga nya skador utan får fortsatt klara sig utan trion Badstuber, Rafinha och Shaqiri.
Schalke har bekymmer inför det här mötet då man har två nya tunga avbräck inför matchen. Man får klara sig utan lagets bästa anfallare Huntelaar samt duktige ytterbacken Chris Fuch som är avstängd. Utöver dessa har man fortsatt Ibrahim Afellay, Kyriakos Papadopoulos, Ciprian Marica och Christoph Moritz på skadelistan…