Allianz Arena står ikväll som värd för ett ganska avslaget returmöte i Champions League. Det är franska Marseille som ska försöka vända ett 0-2 underläge från första mötet mot Bayern München. Jag tror detta kan blir plågsamt för ”grodätarna” och testar ett målspel på Bayern.

  • Match: Bayern – Marseille
  • Spel: Hemmalaget gör mål i båda halvlekarna
  • Odds: 1.75 @ expekt
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20:45

Bayern är nog som sagt redan vidare här och det räcker nog med ett inledande mål för att släcka Marseilles förhoppningar totalt. Jag tror således man kommer satsa på ett snabbt mål här för att döda den lilla spänning som finns. Man spelade faktiskt inte särskilt övertygande på fransk mark för en vecka sedan och ska vara väldigt nöjda över resultatet man fick med sig hem därifrån, samma sak var det i omgången innan när man inledde med en 1-0 förlust borta mot Basel. Men på hemmagräs är man ett helt annat lag och det visade man även mot Basel där man hade 3-0 med sig in i halvtidsvila, en match som slutade förkrossande 7-0. I ligan snittar man lite över tre mål gjorda på hemmagräset och har endast släppt till fem ynka mål på fjorton matcher.

I hemmalaget saknas avstängda Schweinsteiger.  I övrigt saknas även Van Buyten och Breno som varit skadade en längre period.

Firma Ribery/Robben blir svårstoppade ikväll!

Marseille är totalt under isen i ligaspelet för tillfället och placerar sig först på en niondeplats i tabellen. För att hitta senaste vinsten i ligan får vi gå tillbaka till den 29:e januari då man bortaslog Rennes med 2-1. Efter detta har man alltså radat upp förlust- och kryssmatcher på löpande band. Dessutom har det inte varit det vassaste motståndet emot i dessa matcher. Man har 0-2 att vända här och måste ge det ett försök, och efter senaste matchen i Frankrike så försöker man nog intala sig själva att det kan gå vägen, för där spelade man faktiskt jämnt med Bayern och vaskade fram en del chanser. Men jag tror som sagt att hoppet kommer släckas snabbt här och ett avslaget Marseille kommer ta vid.

I Marseille saknas avstängda Alou Diarra. I övrigt får man tillbaka viktiga målvakten Mandanda som kommer få en otroligt svettig afton.


Bayern München hemma på Allianz Arena är en av dom svåraste bortamatcherna man kan spela just nu och jag tror Marseille kommer bli krossade här. Spelare som Ribery, Robben och Gomez kommer göra stor skada i Marseilles försvars!

Testar även två andra spel i matchen:

Bayern München över 2,5 mål – 2.00 @ bet365 – 3/10 units

Robben gör mål – 2.00 @ betsafe – 2/10 units

/e@sy