Storlaget Bayern München ska ta sig an Mainz i Bundesligas tredje omgång och jag har saken klar för mig, häng på!


Bayern München – Mainz

Spel: Bayern München -2 (Asian Handicap)
Odds: 2.00 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 15.30

Bayern München är ute efter revansch då man föll i nästan allt på mållinjen förra säsongen. Ligagulder missades, Champions League titeln föll dem ur händerna på hemmaplan mot Chelsea i finalen m.m. Denna säsongen har man satsat rejält för att vinna allt istället och flera tunga namn har värvats in till en redan stark trupp. Man har fått behålla i stort sett hela laget och in har stora namn som exempelvis Javi Martinez och Mario Mandzukic.

Man bör bli svårstoppade den här säsongen och man har inlett minst sagt väldigt bra. Först slog man fjolårs segrarna Dortmund i Supercupfinalen med 2-1 och efter det har man vunnit båda sina matcher i Bundesliga på ett övertygande vis. Först krossade man nykomlingen Greuther Fürth på bortaplan med 3-0 och nu senast körde man över Hannover med hela 6-1 på sin hemmaplan. Nu är det dags för match igen och man har fördel av sin hemmaplan och Mainz ska man krossa utan några större problem! Jag väljer att Bayern ska vinna med minst 3 bollar, skulle man ”bara” vinna med 2 mål får vi pengarna tillbaka.

Mainz slutade på 13e plats i tabellen förra säsongen och jag tror man återigen får sikta in sig på att hålla sig kvar eller åtminstone att hamna på den övre halvan. Mer än så har laget inte kapacitet till i mina ögon. Det pratades mycket inför säsongen om att laget inte har särskillt bra offensiv och en riktig målskytt saknas i laget. Om man ser till lagets inledning så har det stämt väldigt bra då man spelade 1-1 i premiären borta mot Freiburg och nu senast förlorade man hemma mot nykomlingen Greuther Fürth med 0-1! Samma lag som Bayern München krossade på bortaplan med 3-0! Till den här matchen har man dock värvat in 32-årige anfallaren Ivan Klasnic från Bolton men i mina ögon känns han inte som något direkt hot utan Mainz lär få ägna sig åt försvarsspel genom hela matchen!