Kvartsfinal i Champions League och ett riktigt tungviktsmöte mellan Tyska Bayern München och Italienska Juventus. Två formstarka lag som drabbar samman och jag har hittat ett troligt spel här.


Bayern München – Juventus
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.93 @ Nordicbet
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Bayern kommer till matchen med absolut bäst förutsättningar efter att ha krossat Hamburg hemma med 9-2 i helgen. Det var ett styrkebesked utan dess like och spelet var briljant i den matchen och finessen och idérikedomen var enorm hos Bayern. Det kommer utan tvekan att behövas mot Juventus tighta försvarsspel ikväll. Bayern har genom hela säsongen varit grymt bra och man har spelat riktigt bra fotboll med mycket offensiv finess vilket talar för mitt spel här. Jag tror utan tvekan man gör minst 1 mål här trots att man möter en stark defensiv.

Juventus har formen på topp inför det här mötet då man radar upp segrarna hemma i Italien och senast slog man Inter på bortaplan med 2-1 så man går in i den här matchen med fullt självförtroende! Man kommer säkerligen få ägna större delen av matchen åt att försvara sig och sedan försöka kontra in någon boll vilket man är väldigt starka på. Man är även starka på fasta situationer och det talar minst sagt för att Juventus gör mål då Bayern släppt in 4 mål på hörnor i lagets 3 senaste matcher. Kan Juventus utnyttja sitt starka huvudspel i offensiven så är mycket vunnet för laget! Därför känns det värt att pröva att första målet görs på nick i matchen till 5.00 gånger pengar hos BET365.


Bayern får klara sig utan Javier Martinez på mitten.

Bayern får klara sig utan avstängde Martinez och långtidsskadade Badstuber. Sedan har man frågetecken för ordinarie backen Van Buyten men det mesta talar för att han spelar ikväll:
Juventus saknar avstängde Iaquinta och sedan har några spelare småskavanker inför matchen men inför en stor match som denna så spelar man säkerligen trots småskador…

Juventus har en stark defensiv och man kommer givetvis försöka hålla nollan här för att få med sig ett bra resultat hem till Italien men jag tror Bayern kommer knäcka dem med sin fantasirika offensiv. Jag tror även att Juventus kommer göra mål i matchen då man är starka på fasta situationer medan Bayern har sett svaga ut i defensiven när de möter riktigt bra lag den här säsongen.