Del två i det här dubbelmötet. Bayern München har 1-0 att gå på från bortamötet, och på hemmaplan idag har man goda chanser att gå vidare. Jag har hittat ett bra spel, häng med!

Match: Bayern München – Inter
Tips: 1:a (-1 Asian Handicap)
Odds: 2,60 (Bet24)
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 2011-03-15 20:45

Motivering:

Bayern München har, som sagt, 1-0 att gå på från bortamötet, vilket sätter Inter i förarsätet inför kvällens match. De måste gå framåt, de måste göra mål, annars är det ett stort hejdå till att försvara titeln. En sak har man kunnat dra en stark slutsats om gällande Inter den här säsongen, det tajta försvarsspelet från i fjol försvann tillsammans med Mourinho! Man har väldigt svårt defensivt och håller sällan/aldrig nollan. Dessutom tycker jag att det har lugnat sig lite, och man har numera kunnat läsa in sig på offensiven Leonardo införde, överrasknings-momentet är förbi.

Bayern München har enligt mig några av världens bästa offensiva spelare, spelare som kommer älska de ytor som Inter kommer släppa till defensivt idag. Robben, Ribery, Müller, Schweinsteigers passningar i djupet, Gomez målfarlighet… Mycket talar för seger, minst med uddamålet, men jag anser att chanserna är goda att de kan hänga dit Inter med 2-3 bollars marginal här. Förutsättningarna passar Inters spelare så pass bra! Det visade man redan i Italien, då man stundtals dominerade spelet, trots bortaplan.

Jag väljer att spela Asian Handicap på Bayern München, då jag tycker att oddset här sticker ut en hel del! Raka ettan har sjunkit rejält under natten, och rakt handikapp vågar jag mig inte riktigt på. Här får man vinst vid minst 2 bollars marginal, och insatsen tillbaka vid uddamålsvinst.

God spellycka,
/Blixt