Bayern ångar på och ser fortsatt starka ut. Nu ställs man mot svaga Düsseldorf och dem bör vara en munsbit för Bayern här!


Bayern München – Düsseldorf

Spel: Bayern -2,5 (Asian handicap)
Odds: 2.10 @ Pinnacle
Insats: 8/10
Spelstopp: 15.30

Bayern München går från klarhet till klarhet och segrar radas upp för dagen. Man imponerar hela tiden även om man ”bara” vunnit de två senaste matcherna med uddamålet. Faktum är att mot såväl Dortmund (1-0) som Hoffenheim senast (1-0) så hade man mängder av chanser och målramen stod i vägen flera gånger. Är man bara något mer effektiva så kommer målen ramla in och nu ställs man mot ett riktigt svagt bortalag som kommer komma till den här matchen med massor av respekt! Bayern trivs väldigt bra på sin hemmaplan, även om man tagit fler poäng på bortaplan, så har man resultatraden 9-2-1 och fantastiska 37-8 i målskillnad på dessa matcher. Jag tror laget tar en riktig storseger här igen!

Düsseldorf stod för en bra insats senast när man spelade 1-1 hemma mot Mainz. Värt att nämna är att man är betydligt bättre på sin hemmaplan än vad man är på bortaplan och på lagets 5 senaste matcher innan Mainz har man 3 bortaförluster och 2 hemmasegrar! Nu är det dags för bortaplan igen och den här gången mot seriens i särklass bästa lag och då kan jag inte se annat än att man kommer bli brutalt överkörda! Man är seriens tredje sämsta bortalag och resultatraden 2-2-7 imponerar knappast. Det mesta talar för att man kommer falla tillbaka till sin tydliga spelstil där man faller hem med hela laget, lägger press på bollhållaren och sedan försöker kontra in något mål.  

Bayern har givetvis Champions League att tänka på nästa vecka men matchen spelas på onsdag och 3-4 dagars vila är ganska mycket ändå så man kan lika gärna ställa upp med bästa laget här men det mesta talar för att man vilar några spelare.

 


Mario Mandzukic sätter ett par idag för sitt Bayern?

Bayern München har frågetecken för Arjen Robben och Mario Gomez här och saknas definitivt gör långtidsskadade Badstuber.
Düsseldorf saknar viktige Resinger och Juanan samt Bruno Soares, Almer och Voronin som alla är skadade här.

Frågan är inte om Bayern vinner, utan med hur mycket man vinner!