Toppmöte i tyska Bundesliga, där storlaget Bayern München tar emot serieledande Dortmund på hemmaplan. Jag har tagit fram ett bra spel, häng med!


Match: Bayern München – Borussia Dortmund
Tips: 1:a
Odds: 1,83 @ Betsafe
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 2011-02-26 18:30

Motivering:

Bayern München inledde serien lite halvknackigt, men har, allt eftersom toppspelarna återkommit efter sina skador, börjat leverera som förväntat. Man har nu näst intill sin bästa trupp tillgänglig, och offensiven är en av Europas bästa: Gomez (21 matcher, 18 mål), Robben, Ribery, Müller, Schweinsteiger. Backlinjen agerar stabilt, där man har kaptenen Lahm och Badstuber som viktiga kuggar. Man vann förra helgen med 3-1 borta mot erkänt hemmastarka Mainz, och i veckan tog man en imponerande skalp i CL då man bortabesegrade Inter med 0-1 efter mål i slutminuterna, och spelmässigt kunde målet ha kommit tidigare då man bl.a. hade två stycken bollar i virket.

Dortmund gör det riktigt bra den här säsongen. Lucas Barrios står för större delen av målskyttet, även om man har andra som även levererar. Man livnär sig framför allt på sin defensiv, då man är det lag i Bundesliga som släpper in minst antal mål i snitt/match, ca 0.7 mål/match. Man har dock genom historien haft det svårt borta mot München, och senaste mötet (2-0 till dortmund) ska inte läggas allt för stor vikt på med tanke på skadeläget i hemmalaget då. Innan dess är det segrar med flera måls marginal för Bayern, och jag tror även så blir fallet idag.

Jag tycker att den raka ettan är bra. Bayern München vinner säkerligen med 1-2 bollar, och den lite vågade kan testa handikappet till 3,10. Själv nöjer jag mig med raka ettan till 1,83, och höjer insatsen någon unit eller två.

God spellycka,
/Blixt