Vilket derby där båda lagen måste gå för vinst, det var inga problem med att hitta ett kanon spel i denna match. Häng med.


Bayern München – Bayer Leverkusen

Mitt tips: Båda lagen att göra mål
Insats: 5/10
Odds: 1.53 William Hill
Spelstopp: 2011-04-17 15:30

Bayern München tappade mycket viktiga poäng i senaste matchen när man bara fick 1-1 borta mot FC Nürnberg. Nu ligger man på en fjärde plats två poäng bakom den så viktiga tredje platsen som innebär Champions League spel nästa säsong. Robben kunde inte tygla sig senast och fick ett rött kort vilket innebär att man får spela utan honom i denna viktiga match, man saknar dessutom ett par andra spelare på grund av avstängningar och skador. 3-1-1 på dom fem senaste och 10-2-2 hemma denna säsong.

Leverkusen ligger på en andra plats i tabellen och man har nu fem raka vinster på dom fem senaste. Laget har sett riktigt fina ut senaste tiden och detta kommer bli en riktig värdemätare för laget som jagar Dortmund som leder. Inga större problem som stör i laget försvaret sett fortsatt starkt ut, Leverkusen har bara släppt in ett mål på dom fem senaste vilket är bra.

Derby och detta är en mycket viktigt match för båda lagen, München jagar den så viktiga tredje platsen och pressen är stor på laget. Leverkusen har en ytterst liten chans till titeln och även om chanserna är små så är ingenting omöjligt men då får man inte tappa poäng.

Jag tror vi kommer att få se en riktigt rolig match, Leverkusens försvar vittnar om att detta kan komma att bli en tight match och München måste gå fullt ut för tre poäng. Lagen har spelat 1-1 i dom tre senaste mötena inbördes. Hur matchen kommer att sluta vågar jag inte säga, dock tror jag att vi kommer att få se båda lagen att göra mål vilket också blir mitt spel idag.

Lycka till.