Returmöten av Champions League i afton där Barcelona tagit sig till Allianz Arena för att återigen ställas mot Bayern München. Barcelona har 3-0 att gå på från första mötet på Camp Nou och det lär innebära full fart framåt från tyskarna. Målkalas?

  • Match: Bayern München – Barcelona
  • Spel: över 3 mål (goal line)
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 20:45

Bayern München hade ingen större kväll på Camp Nou för dryga veckan sedan där det slutade med 3-0 i baken. Det rann iväg till onödiga siffror i slutet av matchen, men i ärlighetens namn så kunde Barcelona slagit hål på Bayern betydligt tidigare om inte Neuer storspelat i kassen. När Messi pangade in 1-o till Barcelona så gav sig tyskarna iväg på kvitteringsjakt, vilket ger en hint om vad vi kan förvänta oss idag. Bayern stod för en makalös vändning hemma mot Porto i förra rundan och visst är ingenting omöjligt även fast det är betydligt vassare motstånd nu. Hemmalaget lär trycka på ordentligt från start här och försöka få Barcelona i gungning, vilket säkerligen kan leda till ett par hemmamål. Men samtidigt kommer det finnas ytor för Messi, Neymar samt Suarez i kontringsspelet, och ett bortamål innebär att Bayern måste in med minst fem strutar för att avancera. Det här är den enda viktiga matchen som återstår för tyskarna under säsongen, så vi kan nog räkna med all-in här för att på något sätt lyckas med det omöjliga.

Hos hemmalaget stryker vi fortsatt den skadade trion Ribery, Robben och Alaba.

bayern-munich_200x200barcelona_200x200

Barcelona har ett mycket imponerade facit på slutet med åtta raka vinster och tillhörande målskillnad på 28-1 (!). Nu tycker jag inte alls att defensiven är lika stabil som siffrorna vill ge sken av, men offensivt är man ruggigt bra just nu. Det räcker inte längre med att plocka bort Messi i matcherna, då kliver Neymar eller Suarez fram istället. Den här trion kan få en väldigt trevlig afton på Allianz Arena med tanke på vilken matchbild jag förväntar mig. Vi såg i slutet på senaste matchen vad som händer när Bayern kliver på för mycket, då smäller det till i baken istället. Kikar vi till Barcelonas bortamatcher i Champions League den här säsongen så har endast 1 av 5 matcher gått under linan 3 mål. Det var i 2-0 vinsten borta mot Ajax, och vi bör nog inte jämföra Ajax med Bayern München. När Barcelona ställts mot lite tyngre lag på bortaplan i turneringen så har man släppt in mål, det tror jag man gör även idag.

Inga större bekymmer hos gästerna som reser till Tyskland med en mycket stark trupp.


Ser vi till oddsen så har inte Bayern särskilt stora chanser till avancemang. Men efter hemmavinsten mot Porto så tror jag definitivt att man kommer ge det en rejäl chans. Det lär öppna upp kvällens tillställning och även fast vi får se två mycket bra målvakter ikväll så tror jag på mål. Testar en insats strax under medel på över 3 mål (goal line) med pengarna tillbaka på exakt 3 mål.

/e@sy