Här har vi ett intressant spel hämtat från Regionalliga – Bayern där Bayern Münchens amatörer dominerar ligan. Man leder serien överlägset och ikväll ställs man mot jumbon i serien. Det här kan bara sluta på ett sätt och frågan vi får ställa oss är inte om Bayern vinner, utan med hur mycket man vinner?

Bayern II – Rain/Lech
Spel: Bayern II -2.5 (Asian handicap)
Odds: 1,875 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 19.30

Ligan har haft uppehåll till förmån för landslaget vilket bör innebära ett riktigt taggat hemmalag med hungriga och spelsugna spelare här. Man är överlägsna i den här serien och efter 11 omgångar har laget 10 segrar och 1 förlust. Målskillnaden skrivs till mäktiga 37-7 vilket säger en hel del om lagets vassa offensiv! För 3 omgångar sedan åkte man på sin första förlust i serien i bortamatchen mot 6an i serien, Bamberg med 1-2. Det följdes upp av ytterligare en svag insats då man ”bara” vann med 3-2 mot 15e placerade Hof. Efter den matchen fick spelarna en rejäl utskällning och det gav effekt på laget som gick ut och fullständigt körde över 14e placerade Schweinfurt på bortaplan med 4-0. Nu har man fått ett uppehåll att förbättra sitt spel igen och spelarna lär vara ruskigt spelsugna här. Man har suveräna offensive mittfältaren Julian Green i absolut toppform då han satte ett hattrick i senaste matchen vilket flyttade upp honom på andra plats i seriens skytteliga med sina 10 mål. Anfallsparet Tobias Schweinsteiger och Patrick Weihrauch är ständigt vassa framåt och dem har gjort 5 mål vardera och jagar givetvis fler mål ikväll.

tumblr_mp9o74WbJt1qd3yvgo3_500
Suveräna Julian Green har gjort 5 mål i de två
senaste matcherna, hur många gör han ikväll?


Motståndarna Rain/Lech har det riktigt tufft i serien där man inte vunnit än utan man ståtar med raden 0-5-7 och målskillnaden skrivs till usla 14-29… Man har kryssat i sina 2 senaste matcher och i ärlighetens namn har man gjort det bra men nu möter man betydligt tuffare motstånd och då lär man inte få det enkelt. Innan dessa kryssen hade man 4 raka förluster och jag tror det är dags för storstryk ikväll igen. Man har varit en slagpåse i år och ikväll lär det inte bli något undantag!

Bayern har vunnit hälften av sina segermatcher den här säsongen med 3 mål eller fler! Man har gjort 3 mål eller fler i 7 av sina 11 matcher den här säsongen och snittar 3.36 mål per match. Man möter ett Rain/Lech som ligger sist i tabellen och som släppt in 3 mål eller fler i 6 av sina 12 matcher den här säsongen. Jag har väldigt svårt att se hur dem ska stå emot Bayern när de sätter fart redan från start. Jag tror på en rejäl överkörning här!

Kort summering:
Bayern är flera klasser bättre än Rain/Lech och eftersom man haft ett litet uppehåll så tror jag på riktigt spelsugna och hungriga spelare i båda lagen. Det bör leda till att när Bayern tar ledningen så lär man fortsätta trumma på och griniga spelare i Rain/Lech tappar humöret och släpper in fler mål. Det är ligans bästa offensiv mot ligans kanske svagaste defensiv som drabbar samman här. Jag tror Bayern vinner enkelt här och seger med 3 mål eller fler bör man fixa!