Uppehåll för ATP touren då Davis Cup hägrar och storspelarna är och spelar landskamper. Då kommer det Challenger tennis och jag tycker jag har hittat en bra dubbel då båda spelarna ska ha bra chans att vinna. Vi hittar dubbeln i Frankrike och Quimper. Kika in!

  • Speltips – Bautista-Agut + Roger-Vasselin att vinna sina matcher.
  • Liga – Challenger Quimper
  • Odds – 2.00 @ bwin
  • Units – 5/10
  • Spelstopp – 10.00

Här tycker jag att jag har hittat en intressant dubbel i Challenger tennisen i Quimper, Frankrike.

Bautista-Agut såg jag förra veckan i ATP turneringen i Montpellier där han mötte Roger-Vasselin och han var faktiskt riktigt bra, han var bättre inomhus än vad jag trodde och här tycker jag att hans odds är för högt. Han spelade med flaka slag och var väldigt boll säker. Han gillar även denna turneringen då han var i semifinal förra året och var när att ta sig till final i en tuff match. Han visade även bra form då han slog ut Goffin i första omgången vilket är riktigt starkt.

Sousa är ingen spelare som gillar matta som underlag, han gillar i princip bara gruset där han hör hemma. Han har ingen bra form då han fick kämpa sig igenom en relativt enkel match på pappret, han vände 0-1 i set till match vinst. Han spelar med för mycket top spin på det här underlaget och slår i princip bara in den vilket inte kommer hålla mot Bautista imorgon.

Bautista har även 3-0 i matcher och 6-0 i set.

——————————————————————————————————————————————————————–

Roger-Vasselin imponerade också på mig förra veckan i ATP turneringen Montpellier där han verkligen pressade Kohlschreiber i två set som sedan visade att han var i form då han slog ut Gasquet. Riktigt starkt av Roger. Han har en bra serve och bra grundslag vilket kommer mer än räcka i den här matchen om hans form håller i sig. Han spelar också alltid bättre i Frankrike då det ger han mer motivation inför hemmapubliken enligt han.

Guez har inte visat storform då han har fått stryk och fått kämpa sig igenom några riktigt mediokra spelare på future touren som är den under Challenger touren. Han ska egentligen vinna sina future matcher när han väl spelar där och då han inte gör det så visar det bara att han inte har formen just nu. Hans spel passar inte på hardcourt när det innehåller för mycket topspin vilket kommer ge han problem mot Vasselin.

Jag tror att Vasselin och Bautista kommer att ta det hära och det är det enda jag finner spelvärt under denna svåra speldag.

Lycka till!

/Lidde