Challengern i Pozoblanco, där är vi framme i kvartsfinalerna och där ställs två stycken spanjorer emot varandra. Roberto Bautista-Agut med stor form, 9 raka vinster bara en set förlust i dom. Tommy Robredo har gjort comeback med bravur, dock så är han inte hemma än på hardcourt och gör mer misstag än han hade gjort före skadan.

  • Matchen: Bautista-Agut – Robredo
  • Liga: Challenger Pozoblanco
  • Spelstips: Bautista-Agut att vinna matchen
  • Odds: 2.25 @ bet365
  • Units: 2/5
  • Spelstopp: 22.00

Roberto Bautista-Agut ifrån Spanien har visat stor form på sistone på Challenger touren. Han har hela 9 raka vinster varav bara en set förlust och han har övertygat stort på mig. Han är otroligt stabil i spelet och han har börjat spela med ett enormt tryck och med en annan offensiv där han sätter press på motståndaren. Han har spelat väldigt bra i veckan här på hemmaplan, servat bra, väldigt bra. Han har varit väldigt svår att rubba i sin serve och fortsätter det sådär så kommer han nog att vinna Pozoblanco’s challenger.

Tommy Robredo ifrån Spanien är en spelare som har varit av absoluta världsklass, dock så har han drabbats av en skada så han vart borta väldigt länge och har nyss gjort comeback. Han gjorde comeback på sitt favorit underlag grus och gjorde det bra, men man märkte två stycken saker väldigt snabbt.

1- Han var mycket ojämnare i matcher, har samma höga nivå ibland men han är mycket sämre längre i matcherna vilket han inte har råd med mot dom bättre spelarna.

2- Han blir mycket lättare trött och skulle detta bli en lång och jobbig match kan jag knappast se han gå vinnandes ur den.

Robredo hade enorma problem med Brezac och han är ingen spelare man blir utbollad av, men det blev Robredo därav lägger jag två units med enormt spelvärde på Bautista-Agut.

Lycka till!

/Lidde