I Pozoblanco’s Challenger turnering så ställs Bautista-Agut emot Navarro där jag tycker mig se att Bautista-Agut borde vara större favorit då han är en mycket bättre hardcourt spelare.

  • Matchen: Bautista-Agut – Navarro
  • Liga: Challenger Pozoblanco
  • Speltips: Bautista-Agut att vinna med 2-0 i set
  • Odds: 2.00 @ bet365
  • Units: 2/5
  • Spelstopp: 20.00

Roberto Bautista-Agut ifrån Spanien visade i första omgången emot Burquier att han är en bra spelare på hardcourt. Han har utvecklat sin serve och sitt offensiva spel oerhört mycket från förra året och det kommer innebära att han kommer bli en mycket bättre challenger spelare året om istället för bara på gruset. Roberto har väldigt bra grundspel och bra returer vilket han visade emot Burquier, han spelade sönder honom och skaffade fram hela 15 breakbollar och Burquier fick inte fram en enda breakboll utan hade enorma problem att rubba Agut’s serve. Endast 12 bollar vann han på 8 games, stabilt!

Ivan Navarro, bollstudsaren ifrån Spanien vann sin första match i Pozoblanco emot den otroligt ojämne Ilya Marchenko och enligt mig så vann Navarro bara på att Marchenko var totalt urusel. Navarro har en helt okej första serve och han kommer gå fram rätt mycket på nät men jag tror att Bautista-Agut’s returer är såpass mycket bättre än Marchenko’s så han kommer få otroliga problem att ta sig fram på nät och göra nånting bra hela tiden. När bollen väl är i spel så är han defensiv, slicar väldigt mycket och att göra det nu emot Agut som har börjat spela mer offensivt är en dum taktik.

Bautista-Agut kommer att ta tag i matchen och förhoppningsvis så gör han en okej match och vinner med 2-0 i set.

Lycka till!

/Lidde