Mannarino tog en mycket enkel vinst mot Delbonis igår, oväntad var den knappast. Men att Delbonis endast skulle få vinna två gem var lite överraskande. Delbonis var dock riktigt usel så man kanske inte ska förvänta sig något annat. Bautista-Agut var tvungen att lämna Chennai efter förlusten mot Bedene och jag är inte speciellt imponerad över hans match.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Auckland
  • Match: Bautista-Agut – Mannarino
  • Spel: Mannarino +4
  • Odds: 1,77 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 00:00

Mannarino har börjat säsongen bra med fyra vinster och igår fick vi bevittna en slakt emot Delbonis som inte hade något att säga till om. Han vinner i stort sett varje gång när han är nere på Challenger touren och det passar honom bäst att vara där på grund av hans spelstil passar bäst mot sämre motstånd. Däremot så blir det lite tyngre när han går upp till ATP, dock så blir han inte utspelad utan han har en del att sätta emot.

Förra året hade han en bra ATP-säsong och han slog bland annat, Steve Johnson, plocka set på Ferrer, Anderson, Lopez och så vidare. Han har inga direkta svagheter utan är rätt så jämn över hela banan vilket gör att han kan hänga med rätt bra i matcherna även på ATP-touren. Att han kommer bli helt utspelad köper jag inte här, spanjoren har inte kommit upp till sin nivå helt ännu.

Bautist-Agut hade hoppats på mer i Chennai än att bli utslagen mot Bedene. Han kunde inte hålla ledningen efter 6-3 i första utan säckade ihop totalt och förlorade. Detta är något som är återkommande och han brukar inte vara jättevass inledningsvis. Det såg vi inte minst i öppningsmatchen i Auckland förra säsong där han tappade ett set mot Gimeno-Traver bland annat. Han har inte imponerat på mig hittills och tror inte han kommer att styra och ställa alldeles för mycket utan Mannarino kommer att hänga med bra i matchen och linan på 4 till 1.77 är fin! Mannarino har täckt linan i två utav totalt tre matcher mot Bautista.