Barnsley ska ha god chans att vinna den här matchen mot ett skadeskjutet Sheff. Utd.


Barnsley – Sheff. Utd
Mitt tips: 1
Odds: 2.35 @ Expekt
Insats: 6/10
spelstopp: 16.00

Barnsley visar fin form för tillfället. Man har 3 segrar och 1 oavgjord på de 4 senaste matcherna och nu väntar ett motstånd som man normalt sett ska ha bra chans mot. På hemmaplan trivs man riktigt bra och resultatraden 5-3-2 vittnar om det. Man för ofta spelet på sin hemmaplan, både mot topplag och bottenlag och det talar för mitt spel här då motståndet har stora bekymmer i truppen inför matchen.

Sheff. Utd är väldigt svängiga i sina prestationer och det gör laget väldigt svårbedömt men till den här matchen har man bekymmer med skador och avstängningar. Man har suveräne Bogdanovic och toppmålskytten Richard Cresswell avstängda här och lägg därtill Darius Henderson på skadelistan. Även Jamie Ward är tveksam till spel och saknas gör fortfarande Lee Williamson och Morgan som både varit skadade en längre tid.  Förra matchen åkte laget på storstryk mot Bristol City på bortaplan med hela 3-0. Nu möter man återigen ett lag som är starka på sin hemmaplan, ny storförlust med andra ord?

Barnsley får här tillbaka både Matt Hill och Nathan Doyle vilket är mycket positivt för laget. Man ska ha goda chanser att slå tillbaka ett defensivt Sheff Utd som dras med avstängings/skadebekymmer.