Barnsley har stora problem för dagen då man radar upp förluster och usla insatser. Ikväll ställs man mot ett spelsuget och formstarkt Reading som radar upp segrar för dagen. Jag har saken klar för mig och lirar det ena laget här!

Barnsley – Reading
Spel: 2
Odds: 2.05 @ William Hill
Insats: 4/10
Spelstopp: 20.45

Barnsley har inlett säsongen uselt och ligger sist i tabellen med resultatraden 1-1-9 och 10-24 i målskillnad. Man har 5 raka förluster bakom sig och ser riktigt usla ut för dagen. Man spelar stundtals bra fotboll men över 90 minuter är man betydligt sämre än sina motståndare i samtliga matcher och då får man inte heller med sig några poäng. Idag ställs man mot ett formstarkt Reading som radar upp segrar och då lär man inte få det enkelt. Man har försvarsproblem inför den här matchen då man saknar inlånade försvararen Peter Ramage vilket givetvis är kännbart då man har släppt in 7 mål bakåt i de två senaste matcherna. Det känns inte bra för Barnsley som lär få det tufft här mot ett Reading som strålar av självförtroende och glädje för dagen.

Reading har som sagt fin form för dagen då man har 5 raka matcher utan förlust varav 3 raka segrar talar sitt tydliga språk. I lördags besegrade man Birmingham tämligen enkelt på sin hemmaplan efter två mål av mittfältaren Danny Guthrie som hade en fin dag på planen. I matchen före det besegrade man Derby på bortaplan med 3-1 trots att man saknade 5 ordinarie spelare. Dessa spelare börjar sakteligen komma tillbaka från sina respektive skador och till den här matchen är Nick Blackman och Jobi McAnuff tillbaka vilket bidrar till högre konkurrens i truppen. Man har som ni förstår en formstark trupp och hög ruljans på platserna och trots det presterar spelarna på topp hela tiden vilket känns mycket positivt inför den här matchen som man bör vinna trots bortaplan.

Danny-Guthrie-Reading-home_2873223
Danny Guthrie gjorde två mål för Reading senast,
hur många gör han ikväll?

Kort summering:
Reading är det klart bättre laget här, det är de inget snack om. Barnsley gör väldigt ojämna prestationer och i mina ögon finns det ingenting som talar för att man komma göra en bra match här. Känslan är att spelarna i laget inte drar åt samma håll och det slarvas en hel del i lagets matcher vilket givetvis bidrar till förlorade poäng för laget. Nu ställs man mot ett Reading som vet precis hur man vinner sina matcher och över 90 minuter bör Reading vara det starkare laget och när vi får oddset 2.05 gånger pengarna så måste det testas!