Intressant match, Barnsley är ruggigt stabila hemma och ett odds lockar till spel ikväll. Häng med.

Barnsley – Queens PR
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 5/10
Odds: 2.25 Betsafe
Spelstopp: 2011-04-12 20:45

Barnsley gjorde en riktigt bra match senast när man hemmaslog Bristol City med 4-2, laget ligger på en sextonde plats och har ett visst avstånd ner till bottenstriden vilket gör att man inte direkt har kniven på strupen och kan spela mer avslappnat. 2-1-2 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man varit starka med 10-5-5.

QPR kommer från ett riktigt bottennapp i senaste matchen när man föll mot Scunthorpe med hela 4-1 borta, ingen som såg det komma direkt. Man toppar fortsatt tabellen med ett avstånd på nio poäng före Norwich. 3-0-2 på dom fem senaste, 8-8-4 borta denna säsong.

Jag tror inte direkt att man kan göra någon bedömning efter QPR:s senaste resultat, olyckor kan hända även den bästa. Dock är det så att Barnsley inte är lätta att tas med på hemmaplan, det är andra topplag fått erfara denna säsong och frågan är hur QPR kommer att reagera i denna match med tanke på det senaste resultatet.

För mig är matchen väldigt öppen på förhand och det enda jag vågar säga är att jag tror vi kommer att få sett många mål ikväll, båda lagen har trender att båda göra många mål och släppa in, dessutom brukar det bli mål mellan dessa lag och det tror jag att det blir även ikväll. Över 2.5 hamnar på kupongen.

Lycka till.