Bottenlaget Barnsley har kniven mot strupen och måste vinna för att hålla sig kvar och nu ställs man mot ett stukat Leicester som är helt ur slag… Barnsley vinner till 3.40!


Barnsley - Leicester
Spel: 1
Odds: 3.40 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 16.00

Barnsley ligger näst sist i tabellen men man har bara 1 poäng upp till säker mark så alla poäng är otroligt viktiga för laget i nuläget. Man behöver segrar för att klättra i tabellen. Formen är okej för laget som har 2 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust på sina fyra senaste matcher. Förlusten kom i senaste matchen på bortaplan mot Sheff. W så räkna med revanschlusta hos laget! På hemmaplan har man sett riktigt starka ut den senaste tiden och i lagets två senaste matcher på hemmaplan har man slagit formstarka topplagen Brighton och Watford så kapaciteten finns i laget! Nu möter man återigen tufft motstånd men Leicester är ur slag för dagen och har dessutom en tung avstängning här vilket talar för Barnsley. Barnsley har inga nya skador att oroa sig över utan man saknar fortsatt Rory Delap och Jim McNulty.

Leicester som kommer på besök är 1 poäng bakom Brighton som ligger på playoffplats så vid poäng här kan man gå om dem. Laget har dock stora problem för dagen då man har 6 raka utan seger bakom sig varav 4 av dessa har slutat med förlust. Inför den här matchen finns det ingenting som talar för att man ska ta poäng då man spelat riktigt uselt den senaste tiden och missnöjet med tränare Pearson börjar bli påtagligt nu och vinner man inte här kan de få stora konsekvenser från lagets Thailändska ägare…


Leicester får klara sig utan viktige kaptenen
och försvararen Wes Morgan!

Det blir inte bättre av att Leicester får klara sig utan avstängde kaptenen och försvarsdirigenten Wes Morgan. Man har en offensiv som är helt ur slag och en defensiv som är rejält försvagad inför den här matchen!

I Championship kan allt hända och jag tror starkt på en skräll i den här matchen då Leicester saknar flera viktiga spelare plus att Barnsley trivs bra på sin hemmaplan där man har gott om självförtroende. Man behöver dessutom segern i den här matchen och jag tror man löser det!