Barnet är inte långt ifrån lagen på play-off plats i tabellen och vet vikten av att ta tre poäng i denna match.

Match: Barnet – Aldershot
Spel: Barnet
Odds: 2.10 @ Bet365
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 21/1 20:45

Barnet på en tionde plats i tabellen ligger och skuggar lagen på play-off plats, det är inte många poäng som skiljer dom åt och allt är väl egentligen möjligt. I övrigt har det inte sett allt för bra ut den senaste tiden, en vinst och 4 förluster på dom fem senaste matcherna. Senaste vinsten kom i första matchen efter juluppehållet då man gjorde en bra match hemma och vann mot tabell-trean Alfreton med 1-0. Hemma denna säsong har man spelat 6-5-2.

barnet-fc-

Aldershot har en del mixade resultat senaste tiden, 2-1-2 på dom fem senaste. I tabellen ligger strax ovanför strecket med endast en poäng till godo. Borta denna säsong har det sett bedrövligt ut och man har endast lyckats med att göra sju mål vilket för dom till sämsta laget i ligan. I denna match står man verkligen inför en tuff uppgift.

Barnet får ses med en bra chans till att plocka poäng i denna match och avancera i tabellen. Aldershot har nog inte mycket att sätta emot och kommer nog att få se sig som besegrade, Aldershot dåliga målform på bortaplan ställer till det ordentligt för laget då man inte är särskilt farliga framåt och kan hota något lag. Jag räknar inte med att detta kommer att bli någon stor vinst, men tillräckligt för att Barnet ska gå hem med tre poäng, seger för Barnet med uddamålet är vad jag tror och ettan spelas då Barnet ska dominera denna match på hemmaplan. Plus att man vet vikten av tre poäng då hoppet upp till lagen på play-off plats inte är långt borta.