Bari tar emot Virtus Entella på hemmaplan och där är man normalt sett väldigt starka. Offensiva spelarna man har håller hög nivå men man har inte fått ut max i alla matcher, mest på hemmaplan dock. Nu möter man ett Entella som är ganska dåliga på bortaplan och där defensiven inte imponerar så värst mycket. Mot ett offensivt skickligt Bari på bortaplan kan man få stora problem. Dessutom frågetecken på en jätteviktig mittfältare i Entella.

  • Bari – Virtus Entella
  • Spel: Bari över 1.5 mål
  • Odds: 2.12 @ Unibet
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Bari har startat säsongen rätt bra ändå och man har stundtals spelat riktigt bra fotboll. Speciellt har man sett den fina fotbollen på hemmaplan inför sina fanatiska fans som man ju har. Den här matchen kommer man vara spelförande och i och med den högkvalitativa offensiv man besitter så tycker jag man har stora chanser att göra en del mål här. För vi snackar kvalité som har mycket erfarenhet från Serie A till och med men som inte fått ut allt som man kan här i Bari ännu. Sen att man gjorde en dålig match resultatmässigt senast är ju en sak, men man förtjänade mycket mer än den 3-0-förlust borta mot Ternana senast.

Spelartruppen som är uttagen är bra och framförallt så är offensiven intakt vilket är det allra viktigaste. Man har inga skador eller avstängningar så vitt jag vet i alla fall.

Bari    entella

Virtus Entella startade säsongen riktigt uselt men har nu tagit 3 raka utan förlust och där 2 av dom är vinster. I och för sig på hemmaplan där man säkert kommer ta de flesta av sina poäng på. Vilket även tabellen visar där man är näst sist i bortatabellen och i toppen av hemmatabellen. Och med tanke på att Bari ligger högre i hemmatabellen än vad man själva är så tror jag man kommer få det tufft här på bortaplan. För om Bari vaknat på rätt sida så kommer man helt klart få problem för det är faktiskt så stor skillnad normalt sett. Och jag tycker defensiven hos Virtus Entella inte skrämmer många direkt.

Sen stryker vi anfallaren Alessio Sestu som går skadad, ett avbräck offensivt. Sen har det varit stora frågetecken om viktige ordinarie mittfältaren Michele Troiano skulle finnas med. Nu finns han med i matchtruppen men tror ändå inte att han är 100% fit, men han är så viktig att man ändå vill att han ska finnas med.

————————————————————————————————————————————————————

Bari har ett bra lag och man har stundtals spelat riktigt fin fotboll. Speciellt på hemmaplan där offensiven fått gå lös mer än vanligt, lär bli likadant även mot Entella och då kommer bortalaget få problem. Entella är ju inte bra på bortaplan och jag tycker chanserna borta mot Bari är ganska små. Defensiven är inget som jag håller högt heller och med den offensiv Bari har så kommer man få smaka läder. Jag spelar Bari över 1.5 mål till oddset 2.12. Insatsen får bli strax under medel. Avanti Bari!

/ L’orso